Bar nekem alapban sem a kedvencem az F1C engine, de amikor megjelent a nem hivatalos demo, visszonylag tetszett, vartam a veglegest. Volt benne nehany megoldas ami jo volt (cockpit, hangok, jobb beallitasok). Aztan jottek a "tovabb fejlesztett" - esetleg GTR oteltes, megolodasos - MOD-ok, es gyengult a fenye. Pl. az uccso komplett ETCC szerintem mar eleg komolyra sikerult, sot voltak benne kellemesebb megoldasok is.
De igy, hogy beszolt a penz, probalnak minnel "szelesebb" retegnek megfelelni, mar nem az igazi;( Egyre kissebb az eselye hogy megri majd megvennem, mert ott az ETCC egy kis tuninggal s szinte ugyan az az elmeny, ingyen! Persze, sokat szamit a liszensz, a GT az autok stb., de igazabol a cockpitbol szinte mindegy a latvany, a menetteljesitmeny meg hasonlo.
S foleg, hogy hamarosan jon az rFactor is, ami bar nem hivatalos verseny szim, fizika meg mindig nincs benne, de uj az engine (mint szim, mint graf, hang, ffb stb.) ami azert sokat nyom a latba;))
De a lenyeg. A megjelenik s eppen lesz penzem folosbe valszeg megveszem. Ami igazan koltenek, bar mas stilus, es sokat meg nem is tudni rola, es hasonlo idoben jelenik meg, az a FlatOut es a CrashDay:))) Ha meg nagyon a "regi ISI engine-re" vagyom, akkor ott az eddig megjelent eleg jo MOD-ok (ETCC, SCC);)