Shion#878
Level 3-as vagy és már leírtad a játékot, ill. már látod, hogy nagyot fog bukni? ROFL. Ez aztán a megállapítás 10 perc játék után
Én már bétában is toltam, tehát elmondható, hogy másfél hónapja játszom napi 4-5 órát, és egyre jobban tetszik. Már most elmondható, hogy nincs a piacon jelenleg jobb MMORPG, legalábbis számomra. Amióta ezzel tolom, nincs kedvem loggolni EQ2-re, sem NGE SWG-re.
Gépigény ugyan magas, de mit vársz egy 2007-es játéktól? :) Nekem P4 2.8 (dual core), 2GB DDR-II, 7600 GT, vinyó defragmentálás után Balanced-ben stabilan 30-40 fps körül megy. Nagyon sok npc, ill. játékos esetén persze leesik 20 fps alá, ez még nem megy neki. Majd talán Unreal 3.0-ás motorra átállás során optimalizálják.
Egy szóval, ez egy túl korán kiadott játék (elfogyott a pénz a fejlesztésre), de intenzíven javítják, fejlesztik és már a mai állapotában is kiüt sok mai MMO-t. Ha pediglen a 6 hónapos ütemtervet tudják tartani, ez év végére tényleg a legjobb lesz. De én már ma sem megyek át máshova, mert nekem már most a legjobb