1412
-
#892 um, mennyi idő míg eljutsz egy nagyobb városba? jelenleg le vagyok sokkolva, annyira szépek a kezdőhelyek, de úgy megnéznék egy nagyobb várost. -
#891 lehet, csak nem volt erőm megtanulni, de ah, érzem hogy beszipptant ez a játék, nézegetem a videókat, bámulom a wood-elf kezdőhelyet. -
#890 pedig jó az is. kis ész munka meg játék a játékban ;) -
#889 viszont ez a diplomáciás cucc nem tetszik egyelőre :/ -
#888 hm, lvl 6 a druidám, és hm, visszavonnám pár kijelentésem-.-
annyi sok jó kényelmi funkciója van, nagyon jó, a questek is jók ha elolvasod őket-.-
egy druidának milyen szakmát érdemes felvennie?
-
garybird #887 Bizony időt kell szánni a finomhangolásra, de nagyon szépen játszható a játék, jó beállításokkal egy közepes gépen is (AMD 3000+, 2G RAM, 7600 GT) -
garybird #886 Hát ez nem a hétvégi Jedi Pistikék (SWG), és az "egy hét alatt lvl 60" Mr. Mitesszerek(WoW) játéka :D
Durva a gépigény ? Igen!
Bugos még a játék ? Igen!
Leszarom, mert bőven megéri? Naná! -
#885 a wow legnagyobb baja az, hogy ennyire széles körben elterjedt... -
#884 nos igen ez igaz . egy jó erős középkategóriás gép minimum kell hozzá. inkább a jövőre gondoltak ebből a szempontból. kb az a helyzet mint EQ2-nél. amikor az kijött akkor sem volt olyan gép amin maxon futott volna. -
#883 jó az oké, csak ijesztő h mi kell hozzá, pedig amiket olvastam, h miket tud a játék nagyon jó lenne -
#882 nem is pályáznak a wow babérjaira. -
#881 um, igazad van rosszul fogalmaztam. a wow sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy egy mikrohullámu sütő kijelzőjén is elfutott gyakorlatilag lowon. Ez meg nem hiszem h széleskörben el fog terjedni:/
de majd még kiderül milyen-.- -
#880 jaa télleg akkora bukás. muhahaaaa. na mindegy.
tegnap lemetnünk egy standard dungeonba. lent voltunk kb 2.5 órát és még sehol sem voltunk a végétől. kb annyira kellett összpontosítani mintha raiden lettünk volna. volt egy kis figyelemkiesés - 10 perc szünet után - és olyan szépet wipeoltunk hogy öröm volt nézni :D -
Shion #879 Rövid az eszem, így nem vágom fejből, hogy ki, de nálunk a guildben valaki Vistával tolja. Majd nála megtudakoljuk, milyen :) -
Shion #878 Level 3-as vagy és már leírtad a játékot, ill. már látod, hogy nagyot fog bukni? ROFL. Ez aztán a megállapítás 10 perc játék után
Én már bétában is toltam, tehát elmondható, hogy másfél hónapja játszom napi 4-5 órát, és egyre jobban tetszik. Már most elmondható, hogy nincs a piacon jelenleg jobb MMORPG, legalábbis számomra. Amióta ezzel tolom, nincs kedvem loggolni EQ2-re, sem NGE SWG-re.
Gépigény ugyan magas, de mit vársz egy 2007-es játéktól? :) Nekem P4 2.8 (dual core), 2GB DDR-II, 7600 GT, vinyó defragmentálás után Balanced-ben stabilan 30-40 fps körül megy. Nagyon sok npc, ill. játékos esetén persze leesik 20 fps alá, ez még nem megy neki. Majd talán Unreal 3.0-ás motorra átállás során optimalizálják.
Egy szóval, ez egy túl korán kiadott játék (elfogyott a pénz a fejlesztésre), de intenzíven javítják, fejlesztik és már a mai állapotában is kiüt sok mai MMO-t. Ha pediglen a 6 hónapos ütemtervet tudják tartani, ez év végére tényleg a legjobb lesz. De én már ma sem megyek át máshova, mert nekem már most a legjobb -
Tomy Lee #877 Próbálta már valaki Vista alatt futtatni?
Vista kompatibilis egyébként a játék? -
#876 wow klon-.-
nem amugy nem, de ez a jatek gigantikusat fog bukni, mar elore latom-.-
a64 3000+, 7600 gt, 2 giga ram, s akad mint az allat, pedig nincs maxra allitva. meg kicsit muanyag, de szep ettol fuggetlenul tenyleg.
igy lvl 3-on nem tudok sokrol beszelni eddig, nyilvan az elso 10 szint tok jol ki van dolgozva, utana mar nem hinnem, de pl az orc kezdohelyes kuldetes nagyon tetszett.
aki jatszik vele, kesobb mennyire kezd hasonlitani wowra? van par fovaros ahol doglik a nep, pvp rendesen, egyaltalan mennyire pvp, pve orientalt? -
#875 Elsőre azt mondod WoW klón :D
Dark Elf Racial Skinner+++ mellé milyen szakma illik? -
#874 nagyon erősen ajánlom neki h jó legyen, 7 giga installer, 17 giga installált, most scanneli a 17 gigát, majd gondolom 3 évig updateli -
#873 14.99 $+ 20 % vat . -
krisz073 #872 15 dolcsi -
Tomy Lee #871 A 30 napos gc mindennel együtt 3500huf-ba fog kerülni.
Az előfizetése mennyibe kerül 1 hónapra?
Mert majd ha hazaérek MO-ra tavasszal akkor előfizetést fogom választani de itt ez nem lehetséges nekem.Addig is marad a gc:)
-
Tomy Lee #870 Nagyon fontos infót adtál most számomra,köszönöm!Már meg is rendeltem Amazon.com-ról. -
#869 kérsz felvételt :D tell Shion-nak Ő tuti fel tud venni. -
#868 Klan-ba hogyan lehet kerülni? (Gelenia szerver) -
#867 egyébként a soe féle game card jó ehez is ha esetleg nem lenne netes fizetésre alkalmas bamkkártyád. mondjuk az jó kérdés , hogy nálunk be lehet e ilyet szerezni. régen az automex - most azt hiszem amex vagy mi - árult ilyet (eq2-es gc-t ) de most ? -
#866 most hogyan nyomod ? buddy key-el ? mert akkor van rá lehetőség . ha már egy beaktivált accounttal akkor elő kell fizetni rá. -
Tomy Lee #865 Nem voltam bétában nincs onnan karakterem:(
A jelenlegit szeretném tovább vinni de akkor ezekszerint nincs rá lehetőségem?Egyébként még nem aktiválta.Csak úgy tudom hosszabítani ha előfizetek 1 hónapra,új kulccsal nem lehet? -
#864 naja tápos faj nincs csak tápos class de az aztán nagyon. sorci egy overpowered caster a cleric meg egy tereminátor. :D -
Shion #863 Ahogy Horeb is írta, ez egy segédeszköz egy improved ... előállításához. Az előző küldiben már lekraftoltad az alapszerszámot (fűrész, kalapács, ... kinek mi a szakmája) és ezzel a Tools-al fogod upgradelni. Menj oda az Assembly asztalhoz, válaszd ki a lenyíló ablakoknál a megfelelő receptet és klikk az okay-re. -
Shion #862 Tápos faj? Attól függ milyen class-t szeretnél. Mindegyik fajnak más-más tulajdonságai vannak, ergo van amelyik classban jobbak, van amelyikben kevésbé. Ultra táp class vagy faj nincs és sosem lesz, mert odafigyelnek az egyensúlyra. -
Shion #861 Ha a barátod már aktiválta a kódját és játszott egy kicsit a vanguard-al, akkor azt a kódot még egyszer már nem tudod felhasználni. Vagyis ez esetben az ő accountját tudod folytatni, ergo új karit kell ott csinálnod vagy az ő karaktereit folytatni.
Ha még nem használta fel a kódot belőle, akkor a béta accountodra ráaktiválod a kódot, és onnantól hivatalos accountá válik át és tudod folytatni a jelenlegi kariddal. -
horeb #860 Elvileg a finishing table-nél tudod vele tápolni vmelyik eszközödet.
Ha jól emlékszem, akkor a trainer adott egy ilyet anno, hogy a fűrészt tápoljam improved fűrészre :D -
milan #859 Tudna esetleg valaki segíteni abban hogy az outfitter szakmánál ott tartok amikor kapok egy ilyet , azt írja hogy össze kell kombinálni valamivel de hogy mivel arra nem jöttem rá :( -
#858 vicc volt:) -
Dant0r #857 ez a hc?!
az a hc amikor rányomok trainerre, és bejön egy akkora ablak h csak esc-el tudok kilépni, és telecseszi az összes ablakot mindenféle kéksárgapiros szeméttel,
vagy az hogy ugrálok a vízen és fulladok meg,
de az egyszerűen egy bug, mivel előfordult velem ismét, de akkor egy pillanatra beestem a "földbe" és vissza. de a levegőm ismét elfogyott... -
#856 Mondjatok pár tápos kari fajtát kezdésre :) -
Tomy Lee #855 Lenne 1 kérdésem:1 újonnan beszerzett eredeti dobozos verzióval pontosabban annak kulcsával meg lehet hosszabítani az acc-omat?
Ismerősöm előrendelte,megkapta de nincs jelenleg lehetősége internetét meghosszabítani ugyanis lejárt és nagyon jutányos áron odaadná nekem.
Ez jól jönne mert én meg az account-omat nem tudom meghosszabítani:) -
#854 PvP szerveren vicces lenne, ha vmelyik class tudna ilyen spell-t, nem ketseges. :D -
#853 En mar talakoztam ilyen skill-el, mar ram is rakott mob ilyet. CSak en nem pusztultam bele.
Amikor elfogyott volna a levegom, pont lejart a spell rolam, szoval nem is ertettem a dolgot, hogy mire jo, hogy radrakjak. De izgultam egy sort, mielott megusztam azert. :)