• HaaS
    Azért alakítanak rendesen itt is.
    A diplomáciát rendesen hazavágták, egy guardot call to armsban legyőzni (high elf: nem használhat sárga kártyát) a baromi erős vörös lapjai miatt nagyon nehéz volt, most meg... tele van zöld lappal. Mikor már olyan beszélgetések is voltak, hogy egyetlen lappal nyertem... háát kár volt lebutítani.

Minap megnéztem a trollokat nyugaton (szépek egyébként:) ), az egyik hegyvonulaton nyargalászva hirtelen tölteni kezdett a játék, pont úgy, mint karakterválasztás után. Na mondom, itt lesz valami izgalmas... töltés után a karakter zuhant egy métert egy tőlem kábé 15 percnyi járásra keletre lévő útra, azonnal meghalt, guildből kidobott, UI zérus, egyetlen betű sem volt a képernyőn, csak a nagy szép kép, a halott mágus az flaszteron. Szép.
    Úton a trollokhoz láttam egy lvl 35 named griffet, tán Silverclaw volt a neve... kicsit északabbra tier 1 terület, bejártam azt is, questelgetek.. jönnék vissza a kanyonban, tele van sírkövekkel. Na ezmmegmi... erre feltűnik néhány rohanó karakter, aztán egy lvl 30 griff... jó én még éppen lovon el tudtam lépni, de a fiatalok nem voltak ilyen szerencsések.
    A törp bányánál ne kapjatok agyvérzést, ha nem találtok a sok sérült állat között egyetlen medvét sem, mind bent van a sziklában. Ez is megért egy bug reportot.

Azt, hogy EQ2-ben hogy elbutult a krafting az egy dolog, remélem itt nem teszik meg, ugyanis - aki még nem próbálta - itt a kraftingnak seemmi köze sincs a reflexeknek, erősen észjáték. Amíg le nem egyszerűsítik ezt is. Az hagyján, hogy az egyes területeken max pontszám elérése után annak megfelelően használhatóak a skillek, amilyen a pontszám, de ezek eloszlását később változatni lehet (kell), hogy jól kihasználható legyen a process-quality kettős. Akkor már csak vakartam a fejem, mikor az egyik lényegtelennek tűnő skillemre egy tökmásik típusú kraftolásnál, javítgatásnál lett volna baromi nagy szükség. 3 körön át javítani nem igazán kellemes.

Eszméletlen jó a játék, bár maradna nehéznek. A bugok majd egyszer csak úgyis eltűnnek.