• Lateof
    Na hát hm... :D
    Titeket nem zavar, hogy mennyi üres tér van? Pl most elmentem Ahgram-ba, és hát.. nemtom, de az a város majdnem hogy teljesen kihalt. 100 méteres üres terek, összesen 10 npct ha láttam. És ugye a város van vagy 1.5x2 km.
    Nameg monnyuk amúgy is rengeteget mászkálhatsz a nagy üres prériken, ami marha jó lenne, ha mondjuk a serveren nem 2-3ezer ember lenne majd, hanem mondjuk 2-3százezer.
    Szóval az a baj, hogy ha ott van egy préri, akkor ok nagy puszta, tudom, hogy mittoménmeddig nem nagyon fogok látni semmit a füvön, meg pár oroszlánon kívül. De ha az a préri csak 1-2 km, akkor inkább az jön elő az emberben, hogy mi a frásznak van egyáltalán ott. Pl van egy quest menj el a legközelebbi faluba. Ok 2 km futás a pusztán át.
    Nem azt mondom, hogy nem jó, hogy nagy a világ, de valahogy mégse válik be.
    Bocs, hogy én is mondok már valami ilyet, de ez nem tetszik na. És ez megjelenésig se, meg azután se fog változni. Akárhány bugreportot is írok. Mondjuk nekem már EQ2-ben a Commonlands(FP előtt) is marha nagy volt, de ott legalább volt mit csinálni. Jó lenne egy rohadt nagy világ, de ne úgy legyen nagy, hogy 80% síkság és 5% tartalom. Azt hittem ez egy olyan világ lesz, ahol majd akár egy városban is el tudok majd lenni napokig, ha nem hetekig, craftolgatva, vagy mittomén. Ez így most engem nagyon emlékeztet egy Dark & Light nevű MMO-ra...

Amúgy nem akarok kontárkodni, meg bemalackodni, stb, de másfél évig a betateszterek mi az istent csináltak, hogy itt tart a cucc?

A márciusi megjelenésben meg ne bízz, el lett mondva, hogy most már hamarosan ki fogják adni. Nem majd mikor kész lesz, hanem hamarosan...