• Giovanni Gatto
    Nem vitatom, hogy a játék nem ott tart, ahol kéne. Én pusztán azt írtam, hogy a Dungeons and Dragons Online bétatesztjéhez hasonlóan az emberek többsége sajnos itt sem tesztel, hanem ingyen játéklehetőségnek tekinti az open bétát. (Attól, hogy egy béta OPEN, a célja még ugyanaz, mint a CLOSED bétának, csak több ember vesz részt benne.) Játszanak egy be nem fejezett játékkal, aztán különböző fórumokon (nem csak itt) fanyalognak. Hibalistát nem írnak és nem küldenek a fejlesztőknek, építő jellegű javaslatokat nem tesznek, csak kritizálnak. Én csak emiatt a hozzáállás miatt emeltem szót és egy szóval sem írtam hogy a játék jó állapotban van.

A hivatalos megjelenési dátum egyébként 2007 Q1, vagyis első negyedév. Ez ugye akár március vége is lehet, ami még két és fél hónap. Egyszerűen vicc, hogy 13 éves Pistike beírja minden fórumba, hogy szerinte február elején jelenik meg a játék, és ettől kezdve mindenki ezt tekinti hivatalos dátumnak. Holott a készítők még semmi konkrétumot nem mondtak a megjelenés idejéről, nyilván nem véletlenül...