Nem tudom igazából miről beszélsz, csomó új cucc van benne. Gondolom egy karit néztél csak, mert különben nem mondanád ezt. Lore is úgy jön, hogy attól függ, hol kezdesz. Pl Kurashasa-val nagyon király az eleje. A lore igazából a diplomacy-val érhető el, mivel hát ott beszélsz rengeteget :D
Szerintem csak simán depis vagy, és valami egészen más gamet vártál, mint amit most kaptál. Annak szokott iylen eredménye lenni. Én tudom, sokszor voltam már depis :P
A voiceokról meg mondtak valamit, hogy így is elég rendszerterhelő a cucc, és az csak még tovább rontaná a helyzetet. Gondolom később (jobb gépek lesznek) majd jönnek hangok dögivel.
Azt meg miért kéne titkolni, ha valami elemet átvesznek máshonnan? Szeintem pont aza béna, ha átvesznek valamit, és elrontják csak azért, hogy az emberek észre ne vegyék, hogy honnan van, miközben úgyis mindenki egyértelműen tudja... -_- Az UI theme is pl szerintem nagyon állat: vékony, szép. És szerencsére a barnás árnyalat dominál (kedvenc színem :).
Igen visszamentek az alapokhoz, sőt nem EQ1ig mentek vissza, hanem a MUDokig, és onnan építették fel a rendszert, miközben az ezóta megjelent MMO-kból a jó dolgokat áthozták. Miért ne tennék, ha egyszer valami bevált? :D