Érdekesnek tartom, hogy egyetlen módszer van a kínaiak ellen - hogy kitoljanak mindenkivel, aki nem farmer. De mint írod, ez sem működik:)!
Tegnap hallottam, valamelyik szerveren durván beindult dupe-olás... azt meg tudod mit jelent...
Grp-loot. Ismerem az opciókat, elvégre játszom már egy ideje. És jól írtad, hogy általában. Boss-ok ált nem a dungeon elején vannak... és sajnos akkor szeret nagyon elromlani, mikor ők droppolnak.
Grp. Ismerem azt is, hogyan működik a pull/assist etc. Persze valszeg neked lesz igazad, én nem tudom, hogyan kell játszani, az a néhány év nem volt elég. Achatban benne van egy esetleges wipe. Pláne ha van egy másik grp is. Számomra ez teljesen elviselhető, és rendben van. Meg hát a bossokat sem 10 sec lenyomni.
FPS. Igen, olvastam, kösz a tippeket, próbáltam, tényleg segít... de szvsz nem minden korosztály fog nekiesni rivatuner + inieditelni.
Raid. Csak remélni tudom, hogy nem ezzel foglalkoznak.
PvP. Igen, eq2 nem volt túl jó...
Mob. Rendben. Én nem vagyok erről teljesen meggyőződve. De mint TzBz írta, class és grpfüggő.
Én azokra az emberekre haragszom, akik miatt rengeteg haver, ismerős és guildm8 tűnt el a játékból. És ott tartunk, ahol vagyunk. A rinyálás szó miatt először arra gondoltam, hogy tapló vagy, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg felháborított Téged a hozzászólásom. Nem ez volt a célom.