Jockey: látom neked tetszett a játék. Nos én tesztel az open bétát és a megjelent játékba is kaptam probaaccot innen ( már nem tudom kitöl, de ezuton is köszönöm ismét)A játéknak iszonyú gépigénye van. Tényleg csak azoknak ajánlom akiknek telik 1-2 jobb hardverre, mert egyáltalán nincs optimalizálva a motor. Talán nem kellett volna Unreal 2.5 -> 3.0 grafikus motor áttérés és akkor jobban menne most, mivel több idö jutott volna optimalizálni és hardverileg is kevesebb kellene neki. A játék hangulata tényleg egyedi, de nekem pl nem tetszett a hátas mozgása. Ezt a játékot nem béta állapotban adták ki, hanem mondjuk ki: félkészen. Bár elsimerem, hogy a napi patcheket látva javul a helyzet, de ettől még tény marad. Volt már róla szó, hogy kiadják a játékot időre, vagy bukik az egész (gondolom Sony sürgette). A karakterek skiljei szerintem is jol ki vanna dolgozva. Viszont nem tetszett a kinézetük és a mozgásuk. WoW proba után ez az első igazi MMO amivel volt szerencsém játszani, de nem győzött meg annyira, hogy elkezdjem.
Más: Kaptam bétaccot a Spellborn játékra, ami nekem igy zárt béta 3. státuszban is fejlettebb mint a Vanguard Open bétája. A programozok igazán jol dolgoztok, mert a grafikai kivitelezés veri a Vanguardét, emelett nagyon jól van optimalizálva is. A harcrendszere is igazi ujdonság. Sok külföldi teszter mondta a béta alatt, hogy igen igen jo játék ez a Vanguard, de a Spellborn jobb lesz. Május körül startol a The Chronicles of Spellborn, aki mostanában keres MMO-t mindenképpen várja meg, és ne ugorjon bele egy Vanguardba !