• Jockey
    hát nemtudom
    én probálgatom egy ideje pvp szerveren, lehet kell neki tényleg a 2giga ram, de ha azzal azért már fut rendesen.
    Én azt mondom, aki grafika alapján ítél, az tényleg ne ezzel a gammával játszon.
    Bár igazából ezt se értem miért lenne gyengel láncszem, indíts egy kojani humant, és csodálkozz milyen feelinges a kezdőhelyek.
    bemész egy házba ajapó típusú ajtokat eltiolva ahogy az árnyékod vetül a falra a gertyafénybe, akinek ez kevés az sajnálom.
    A másik dolog, hogy igen vannak még benne bugok, de kérdem láttatáok/találkoztatok már olyan mo-al ami nem béta állapotban jött ki? (wow-t hagyjuk az is fos volt. vannak bugok amit 2 éve nemtudnak kijavítani...)
    Másik dolog, ami szerinte sokkkal fontosabb, maga a kaszt/kaladonzás rendszer.
    Sztem a classok nagyon jól el vanank találva, mindegyik univerzális és totálisan játszható, persze van ami jobban van ami inkább grouporientáltabb..
    Azt kell mondja kiprobáltam szinte az összes classt, a tankoon kívű és mindegyik klassz.
    Végre van cleric, aki tényleg a "igazi" fantasys nehéz péncélzatú healer buffer, amit ráadasul teletömtek meele style-okkkal is nagyo feelinges.
    Prsionostic- fun kari, jó cc, Ranger is helyén van, Disciple szintén unikum és had ne soroljam.
    Azt kell mondja, maga a harcrendszer (bugok ellenére) egyszerűen szerintem nagyon fasza, és nincsennek végletekig sarkítva a klasszok, castereknek van invije, ami sokkal tulélőbbé teszi őket.
    Sztem nagyon eltalálták a kasztokat, aki ezt nem evszi észre és grafika miatt sír, az tényleg huzzon el mással játszani, nem neki való.
    Lehet nem szép rózsaszín a plate (mint egy két idétlen balfasz mmo-kba) és lehet nem karaternyi nagyságú egy shoulder, de ittnem is az a lényeg ez inkább a realitásra hajazó mmo.
    10 karakter kipróbálása után mondom ezt ugy, hogy mostanra találtam meg azt a karit, amire azt mondom valszeg tovább nyomom, és megvan ő lesz a választott. És nem azért mert idióta vagyok (6+éves mmo mult..) hanem mert nagyon el van találva minden klassz amit eddig próbáltam és mind tetszik
    Bugok meg vannak, ez van..