• dronkZero
    Hm. Nem tudom, hogy két Space meg egy Assault Marine a főnökkel hány másodpercig tudna életben maradni, de majd megpróbálom. Már annak örültem, hogy elfoglaltam velük a környék zászlóit, és az első rusht meg tudták fogni. Bár lehet, hogy az első adagot el tudnák kapni a friss SM-ek a barakkból...
    A Scoutokkal az volt a bajom, hogy a gép folyton rájuktett egy ilyen piros halálfejes kört, amitől elmúlt a rejtőzködésük. Gondolom valami spéci birodalmi felderítő módszer, olyan, mint nekem a Skull Probe.

Lehet, hogy elmászok valami más irányba, hátha a többi terület nem ilyen nagy és fullos. Bár a térképen erre a területre is 8-as erősséget írt. Asszem nincs a környéken gyengébb... Ráadásul az űrkikötő van mellettem, a Necron és az Imperial főbázis (ott nem tudom, hogy mit ad a terület), meg asszem egy Assault Marine-t tudok beszerezni, szal a HG-om sem lesz egy hatalmas erő...

Amit a Wargear képernyőn ír sebzésnek, az mi? Valami 510-et ír közelharci sebzésre ott, de a csatában ha ráklikkelek a parancsnokra, akkor csak 110-150 körüli... Lehet, hogy hagyom, hadd támadjon csak a gép, azzal is lehet cuccost szerezni, úgy talán könyebb lesz rusholni a parancsnokkal...