Ehh... Kicsit bénának érzem magam ehhez a játékhoz valahogy... Space Marine-ekkel kezdtem el a kampányt mediumon, elfoglaltam 3-4 területet (+3 egység, +1000req kezdésnek, 2 támadás/kör), aztán mennék tovább a birodalmi gárda felé, de már kb huszadszorra törik bele a fogam. Egyszerűen akkora túlerővel jön a gép, hogy el sem hiszem. Bazinagy pálya, rengeteg zászló, elkezdtem elfoglalni párat, felhúztam maxosra a bázist, egy közepes sereget hagytam védeni a bázis bejárata előtti síkon, egy nagyobb sereggel meg nekimentem egy kisebb bázisának (olyan tizenöt perc alatt mindezt). A nagyobb seregem éppen nem tudja lenyomni a védőit, közben meg elképzelhetetlenül sok guardsmennel meg tankokkal elsöpri a védelmem. Támadni Terminátorokat, Dreadnoughtokat, tankot, Szürke Lovagokat viszek, de nem megy. Amikor jó sűrűn állnak, megszórom őket artyval a commanderrel, de szinte semmi sem segít.
Persze időnként hátbakapja a támadókat egy-két kétlábú lépegetője, leraknak mögém valami homokzsákos gépágyút... Bejutnom még sosem sikerült, viszont általában mire elfogy a csapatom, bezúzza a védőimet hátul.
Mit csinálok rosszul? Vagy csak egyszerűen nem klikkelek elég gyorsan ehhez a játékhoz, és vegyem inkább le easyre?
Másrészről ez a Honor Guard nem tiszta teljesen. Egyrészt úgy látom, hogy elég gyengék szegények még hárman is (főleg hatmillió gyalogos ellen), másrészt nem találtam meg, hogy hol lehet őket újraképezni, ha meghalnak. Vagy azt csak a nagytérképen lehet?
Lehet, hogy alapvetően rosszul állok hozzá? Honor Guarddal rush a főbézére, aztán annyi? Nem igazán éreztem bennük a kraftot ehhez...