Nem kell csodálkozni ha meglepő erőkkel érkezik az enemy :)
Én általában Necronnal vagy Ork-al játszom, egyenlőre kampányt és skirmish-t ... a Múltkor szemtanúja voltam az AI "ténykedsésnek" ...
4-es pályán Random Hard enemy ... én Nekronnal ... felhúztam 2 generátort, mire megérkezett az enemy, ugyancsak nekron 2 squad Warrior + a Lord ... nagy nehezen elvertem őket, mire megláttam hogy pont mellettem van a bázisa, nosza akkor odaugrok és megpróbálom leverni ...
Mákom is volt, levertem a Monolithját, volt 2 sqad warriorom 2 Wraith + a Lord ... és nem történik semmi: látom a FOW sarkában épül egy új monolit ...
Odamentem, és elkezdtem verni ... a Wraith-ek az építőket, a Warriorok lövik őket, ettől föggetlenül a 30%-nál járó Monolitépítést befejezték ... no mindegy, verjük le ... miközben verem le, egyszer csak fölupdate-elte tier 2-re ... majd legyártott 1 squad NW-t, majd mégegyet, majd mégeyget ... mindezt kb: 1 percig sem tartott neki ... úgy hogy volt 2 egész Strategy pontja ... közben megjött a Lordja is, és szétkaptak , mint debil gyerek a mikuláscsomagot :(
Én meg csak kamilláztam ... Nem elég hogy erősebbek az eccségek, "picit" gyorsabban ment neki a gyártás is ...