SaGa Jr#2736
A gép nem feltétlenül kell, hogy elfoglaljon területet a honour guardhoz. Ráadásul nála a létszámok is mások ilyen egységekben. Hardon játszva kezdéskor speciel a necron és a káosz is rendelkezett a kezdő területén minden honour guarddal. De miután bedaráltam az egyiket és visszavonult, a következő körökben nem mozdult ki, csak veszegette visszafelé a honour unitjait. Aztán megindult... Ha van pontja bármikor megveheti őket.
Blasta:
Ott nem csak az outpostokat hanem minden épületet le kell rombolni. Egyedül a listening postokat nem számolja bele a rombolásba. Minden egyéb épületet le kell dúlni.
Amúgy ezért jó orkkal nyomulni, mert esetében tauk lesznek ott. A kapott sereggel a kevés épületkéjét lazán be lehet darálni. :-)
Másoknak orkok szoktak ott lenni, ami azért igen jelentős létszámot és rengeteg épületet jelent. Plusz figyelni is kell, mert kiküldi a capatait pontokat foglalni és aztán mennek az építők. Felhúzzák a postot, majd mennek köré az egyebek. Jó szivatós pálya.
A legjobb ha elindulsz körben az egész bandával. Én két csapatot szoktam beállítani. Egyikben a gépek, másikban a gyalogok, azt hajrá. Eddig bevált.