Na most ez a rohadt Kéosz majdnem beszopatott... már jó ideje nem lépett, erre egyszercsak megtámadja az egyik pályámat (a főmapjuk mellet balra, jó nagy terület). Hát mire megcsináltam védőként azt a pályát, majdnem lesz*ptam magam. Ennek a majomnak akkora honor guardja volt mint állat, + lerakott kezdésnek egy rakat épületet magának, ráadásul 2 helyre. És csak úgy fosta az utánpótlást. Úgy tudtam lenyomni, hogy egy csomó mapomról visszahívtan a védelmet, hogy legyen pénz, oszt én is egy nagy sereggel kezdtem neki a pályának, és lerusholtam az egyik bázisát...de még utána is úgy "védekezett" a meglévő bázis, hogy nem igaz ... megfigyeltem , volt vagy 5 barakkja, vagy 3-4 vehicle pit-je, meg vagy százezer géppuskás/rakétás épülete ... rohadék .... az ideg már majd szét vetett mire végre a földbe tiportam...
Csak azt nem értem, ha nem támadott egy csomó időn keresztül senkire, nem szerzett területet, mi a f*szból van neki ekkora honor guardja? Vagy 11 rublikában van neki egység. Azt hozzá kell tennem, hogy 2 földrész az övé oszt ennyi ... de azé ő feszít mint állat...na mindegy .. egy két dolgot még mindig nem értek ezzel kapcsolatban, de legalább nem olyan a játék, hogy 2 óra alatt végig lehet vinni...van benne kihívás, és ami a legfontosabb, hogy az MI-t jól megcsinálták benne, végre gondolkozik a gép.