• latnok
    #3929
    huh!

    Két napja játszom a játékkal, hát ez nagyon JÓÓÓÓÓ!!!!

    A 2. erősségi szinten kezdtem az 1600 évben, hogy megismerjem a játékot. Jelenleg van egy király szluppom, egy bigg-em (ha jól írom:) és egy fregattom. Mind a három pamut vitorlával, 2 tripla függőággyal, bronz ágyuval, finomított lőpor bronz lemez, vas szerk., 3 féle áyugolyó. 45 hónapja hajózom, 5. vagyok a kalózrangsorban, 2kalóz legyőzve. 43e aranyam van.
    amit nem értek:

    ennyi pénzel miért morcos a legénységem??? (már csak 70-en vannak, ami nagyon kevés. van hegedűm is, akkor mi a baj? ha lehet segítsetek. már próbáltam, hogy a városokban lelépjenek (eredetileg 120-an voltun, hagytam, hogy 50-ig elszökjenek, de az annyira kevés, hogy a fregattot nem is tom használni, így kellett felvegyek.) Hagyjak csak 1 hajót? (dnagyon szeretem a szluppot, és a fregattot is. (pl.: gálya ellen fregatt király! a szupp megy simán veri a többit, mert ugye nem tudják eltalálni.:)
    az egyik általam legyőzött kalóznak az elrjtett kincsestérképe is megvan, csak eddig nem tudtam megtalálni..:( a telje meikói öblöt át kellene néznem. :(

    előre is kösze a seítséget.