4192
-
Gary #3952 Hogy ne kelljen keresgélni a régi Pirates! leírásokat:
A CoV 9, 10, 18, 20-21 és a '92-es CoV Évkönyvben jelent meg hosszabb, rövidebb cikk a témában. Az Évkönyvben pedig egy részletes kiegészítés.
Itt föllelhető a kollekció: Sheme (Pettingmaster) oldala -
#3951 hát tényleg nem követelmény, de sokkal kényelmesebb magyarul :P
egyébként közben rájöttem a problémára, két fájlt nem másoltam át (pedig kellett volna). most már minden jól, köszi a tippeket! -
#3950 Hogy mi a baj? Hát a válasz az, amit te is írtál, nem 100%os ezek szerint. Bár szerintem angol tudás nélkül is simán játszható, nem követelmény a nyelvtudás e játék kapcsán.
ui: esetleg keresd meg a neten a korábbi - 80as évek végi, 90es évek eleji - CoV-okat (Commodore Világ), és ott fusd végig az akkori Pirates! leírást. Azt hiszem két számban írtak róla, egyik egy rövidebb volt, a következő számban pedig bővebben. Sőt, azt hiszem a 9x-es évkönyvben is volt egy hatalmas nagy tipphalmaz. -
#3949 sziasztok! lenne egy problémám!
letöltöttem a magyarítást elkezdtem vele játszani, de nem 100 százalékos :C
pl ilyen van (nem szó szerint), hogy "bejön a kormányzó attractive lánya. + spanish szlúp"
marhára idegesítő, nagyon sok mondat angolul van. tudna valaki segíteni, esetleg egy jó agyarítást adni, vagy elmondani, hogy mi a baj? köszi előre is -
#3948 torrent (piratebay a barátod) -
latnok #3947 Hahó!
Megvan mi volt a hiba! :)
Kanál: Nem a tengeren történt a dolog, (ott mindig legyőztem:) hanem a rejtekhelyén.
A hiba peig az volt, hogy rosszul emlékeztem, és nem 1640-ben, hanem 1620-ban kezdtem a játékot, így egy kicsit már öreg voltam hozzá...:)))
Azóta újat kezdtem....
Már túl is vagyok rajta. jelenleg 27 éves vagyok a játékban adataim a következők:
-kalózok közül az első vagyok
-flottám egy nehézfregattból és egy fregattból áll
-összes rabolt arany 423 e
-legyőzött kalóz (a 10-es listáról) 7
-megtalált elveszett város: 2
-megtalált rokon: 3
-megtalált elásott kincs: 8
-rokonok elrablója: kiiktatva :))))
-kapcsolat: van egy gyönyörű angol feleségem :)
-extra tárgyak: 20
-kifosztott városok: 7
aszem minden fontosat leírtam.
edigi taktikám az volt, hogy kevés hajót támadok, nehogy sokan haragudjanak rám, így nyugodtan tuom keresni a rokonokat stb....
HA megvan az össz. kincs, város, rokonakkor a panyolokat kiirtom...:) minden város átalakítok anolra, vagy hollanra. a franciákkal jelnleg is ezt csinálom.. had örüljenek azok a csigazabálók. -
Kanál #3946 az a lényeg hogy tengeren legyél jobb, én először kilőttem az ágyuit, aztán a vitorláit hogy csak egy helyben álljon, majd addig hajóztam körbe és tüzeltem kartáccsal ameddig csak 1 ember maradt a fedélzeten, így kb párbaj után 2 másodperccel megadja magát -
#3945 ugrálj,meg gugulj le,és amikör kipörög,vágj oda,az talán segít. -
swc777 #3944 JA IGEN ! PROBALTAM MEGVENNI DE SEHOL SEMMI ! -
swc777 #3943 HALI !
SEGITSETEK ! FORMATTALNI KELLETT A GEPET ES ELMENT A JATEK PROBALOM KERESNI VALAHOL DE NEM TALALOK OLDALT A LETOLTESHEZ. HA VALAKI TUDJA HONNAN LEHET LETOLTENI 3 EV UTAN MEGKOSZONNEM ! UDV -
latnok #3942 egyszerűen az a baj, hogy amikor Ő vágni készül, én akkor a többiek ellen szúrni szoktam, de vele szemben nem sikerül..:(
Ha pedig próbálok védekezni és elhajolok a vágás elől Ő simán vág még egyet...:(
Valószínűleg csak béna vagyok....nem látok más magyarázatot.
Kipróbáltam ellene a szablyát, katasztrofális eredmény....
Vívótőr, kard amit fönn leírtam.
Mindenki mást simán legyőztem...ha hajolt vágni én szúrtam, mivel ő hátrált nekem újabb lehetőség.....de a márki ellen semmi nem jön be. Aszem feladom, nem próbálkozok vele többet....pedig a 100 e arany jól esne..... -
#3941 én 60 évesen fejeztem be a carriert,elvileg nem öreg a tied,akkor nemtom.tapasztallod,hogy lassúbb vagy,mint máskor,vagy valami? -
latnok #3940 1640-ben kezdtem, és most 1656 van.34 és sztem az nem öreg..vagy igen? -
#3939 hány éves a karaktered,mert ha öreg vagy már eléggé,akkor nem fog menni a legyőzése és a legközelebbi pénz szétosztásnál nyugdíjba is mész. -
latnok #3938 Hali!
Nos, sztem egész jól megy a játék.
az össz elrejtett kincs megvan, már csak 2 kalóz van akit el kell kapjak.Rokonokból csak 2 van meg, de dolgozok a 3.-on is már. Eddig csak egy inka várost találtam meg, de megvan a főgonosz rejtekhelye, igaz csak 1 térképdarabból, de azon pont volt egy kő, amit megtaláltam a térképen. Igaz csak 79 a hírnévpontom, de a magánvagyonom 100 e. és a hajóm rakterében van 150 e arany. Vezérhajóm egy nehézfregatt, és van még két sima fregattom a flottámban.
A problémám az, hogy a főgonoszt nem tom legyőzni. :( már 6* próbáltam, de nem megy. :(
Az indiánok simán szétverve, de a főgonoszt nem tudom legyőzni a párbajban. Van valakinek ötlete, hogy hogyan járhatok sikerrel? (ja, billentyűzetről nyomom. -
#3937 Pali,ez egy ezer éves mentésem te:P csak megtaláltam,amúgy tényleg tanulok,de hétvégén jövök tsre+bfezni:) panzer 2 sztem lehetne hétvégén. -
latnok #3936 nah szuper a játék!
Aszem most már nem tanulok tovább, hanem kezdek egy újat! Amit végig is viszek.
végre egy jó játék, ami tetszik is! -
#3935 Lebuktál :D Még azt mondod hogy azért nem jösz bf-ezni mert tanulni kell :) És a panzer 2 multival mi lesz ? -
#3934 na,végre olyan passba nvagyok,hogy fullra kijátszottam.minden van: nő,összes kincs+kalóz,4 elveszett város,összes tárgy,rokonok,montalban,szóval minden és 45 éves vagyok 800 fős kalóz sereggel kb 150000 arannyal:) ja és mind a 4 nemzetnél duke vagyok:)
szerintem mostmár csak fosztogatni,meg térképet átrendezni fogok :D:D -
#3933 Én is azt csíptem, meg a Brig of Wart. A Royal Sloop néha kicsi egy-egy komolyabb város leveréséhez... -
#3932 Én meg a király szlupra esköszöm! :)
De tényleg! -
#3931 én a fregattra esküszöm,nagyobb+több cucc fér ble,és több legénység is,ami egy ütközetehz tuti győzelem+város fosztásra is jó.hátrány picit lassúbb,mint a sloop. -
latnok #3930 nos mostanra végigolvastam a fórum vonatkozó részeit, úgy látom, hogy muszáj lzs szétosztani a pénzt. :( de akkor melyik hajót tartsam meg? a fregattot, vagy a király szuppot? -
latnok #3929 huh!
Két napja játszom a játékkal, hát ez nagyon JÓÓÓÓÓ!!!!
A 2. erősségi szinten kezdtem az 1600 évben, hogy megismerjem a játékot. Jelenleg van egy király szluppom, egy bigg-em (ha jól írom:) és egy fregattom. Mind a három pamut vitorlával, 2 tripla függőággyal, bronz ágyuval, finomított lőpor bronz lemez, vas szerk., 3 féle áyugolyó. 45 hónapja hajózom, 5. vagyok a kalózrangsorban, 2kalóz legyőzve. 43e aranyam van.
amit nem értek:
ennyi pénzel miért morcos a legénységem??? (már csak 70-en vannak, ami nagyon kevés. van hegedűm is, akkor mi a baj? ha lehet segítsetek. már próbáltam, hogy a városokban lelépjenek (eredetileg 120-an voltun, hagytam, hogy 50-ig elszökjenek, de az annyira kevés, hogy a fregattot nem is tom használni, így kellett felvegyek.) Hagyjak csak 1 hajót? (dnagyon szeretem a szluppot, és a fregattot is. (pl.: gálya ellen fregatt király! a szupp megy simán veri a többit, mert ugye nem tudják eltalálni.:)
az egyik általam legyőzött kalóznak az elrjtett kincsestérképe is megvan, csak eddig nem tudtam megtalálni..:( a telje meikói öblöt át kellene néznem. :(
előre is kösze a seítséget. -
#3928 -
latnok #3927 hali!
Most kaptam a játékot. Eddig tetszik
-
#3926 -
dreamer73 #3925 Sziasztok !
Bocs a tudatlanságomért, de nem tudjátok, hogy hogyan tudnám játszani a játékot Logitech Dual Action gamepad-del?
A tánc, vívás enyhén szólva nehézked a numerikus gombokkal.
Ne mondjátok kérlek, hogy a gamepad-re nem gondoltak az alkotók... -
#3924 Kellemes Karácsonyt nektek. -
#3923 Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Azért most kívánok kellemes karácsonyt, mert most elmegyek itthonról és előreláthatólag csak kedden jövök haza. -
Tiati #3922 Sajnos nem lehet.
De interneten és helyi hálózaton (LAN) 2 gép
összekapcsolásával lehet játszani, akár 16-an is,
a 2006-os kalózos játékkal.
Abban csodálatos a tenger látványa és isteni a
legjobb hadihajóval menni.
A legjobb hadihajó a man-o-war, egy úszó erőd,
100 ágyúja van.
Interneten jó kis erődharcokat lehet vívni és nagy hajócsatákat.
a játék fóruma -
#3921 Ebben a Game-ben lehet onlin-on játszani? -
Kalózkapitány #3920 Meg van határozva, hogy melyik városban keresik,
oda kell vinni és a pénzt megkapod érte.
Ha jó a tárgy, akkor azt fogadd el inkább...
A tánc csak egy ügyességi rész, jó reflexek
kellenek hozzá.
Nem igazán fontos, hogy sok kicsi szivecske
jelenjen meg tánc közben a nagy piros szív körül,
az csak azt jelzi, hogy hibátlanul tudsz táncolni.
Elég ugyanis a kézcsók a tánc végén, az már sikernek
számít a hölgynél.
De tánc előtt vegyél csizmát, majd báli tánccipőt
a kocsmákban üldögélő emberektől,
akkor sikeresebb lesz a táncod.
Ha a tánc nagyon jól sikerül, akkor általában több tárgy közül
választhatsz, amellyel a hölgy megajándékoz. :) -
#3919 nem emlékszem pontosan, de szerintem aki "körözi", annak a nemzetnek a városába kell elvinni. vagy nem? hú de rég volt már... -
#3918 Még 2 kérdés:
Ha elkapok egy kémet/árulót/stb.. akkor hogy kapom meg érte a pénzt?
Érdemesebb-e elengedni az ajándékért? -
#3917 Egy kérdés.
Van már valami módszer arra, hogy tánc közben minnél többször sikerüljön a forgatás? -
#3916 Nekem sincs szívem kiveni a kedvencekből a topikot és most egy új kalandot is kezdek. -
Gary #3915 Pl.: INNEN valamelyik NOCD Crack majd csak jó lesz! -
marczi #3914 Hali, remélem tud valaki segiteni. Régi C64-es kedvencem a progi. A mostani progit letöltöttem a netről képfájlokként és igy installáltam, de inditásnál CD-t kér. Ezt ki lehet valahogy játszani? Próbáltam az alcohol120%-ot, de hibát jelez. Légyszi segitsen vki. köszi -
Tiati #3913 A segítség itt található :
http://google.com
Ott ezt írd be :
"Sid Meier's Pirates!+buy"
27,95 dollár
itt még kapható.