• Andie
    Ma elég érdekes dolog történt :)
    Végre meg tudtam támadni egy várost. Próbáltam ágyúzni az erödjét, de 10 perc lövöldözés (kb 50 bombagolyó :) ) után is 200 katona maradt, szóval nem tököltem tovább, letámadtam 220 kalózzal. Szépen be is jutottam a városba némi lövöldözés és csetepaté után. Kaptam kb 2000 aranyat, azt ennyi. Semmi ilyesmi, hogy "tiéd a város", vagy engem neveztek ki kormányzónak, vagy hasonló. Elmentem a kormányzóhoz, aki nevetve üdvözölt, mitöbb, miután megdorgált a városa elfoglalásáért, kitüntetett!!! Na ezen már röhögtem :)
    Szóval hogy lehet egy várost _elfoglalni_ ? Mer ez nem az volt, csak jól szétcsaptam a védöi között, azt minden ment tovább az eredeti kerékvágásban...

Amúgy ez a táncolás nemmegy nekem :( Már megvan egy csizma, meg valami tánccipö is, de képtelen vagyok a figurákat követni. Akár mutatja a számbillentyükön, akár nem, akár a csaj kezére figyelek, akár a zenére... 8 gombot figyelni egyszerre, hogy most épp melyiket kéne lenyomni... számomra képtelenség. Nemhogy kézcsókig nem jutottam, 4 lépést nem tudtam jól lépni egymás után :(((((((((