Én átlag 200-250 fővel vonulgatok, nagyobb városok elleni ostromnál 300. Sosem zártak fedélközbe, sosem lázadtak, és ha angry volt a nép, hát osztotta kincset. Aztán folytattam egy új legénységgel. Talán kétszer volt, hogy meglépett pár ember a zsoldjával, pedig megjelenése óta játszogatok vele, adventurer vagy rouge szinten. És még mindig nem szereztem Ship of the Line-t ;] Viszont a morál javítására olyan nagyon nincs szükségem, mert miközben végigportyázom a déli spanyol városokat addigra a legénység legalább 3szor cserélődik le teljesen - igaz ezért többször is vissza kell fordulnom holland barátaimhoz - mert a spanyol felebarátaim 120.000 állandósult vérdíj kapcsán rendszeresen mosolyogva próbálnak rommálőni az erődökből. (mindig megfogadom hogy egyszer játszok olyan karriert ahol csak spanyol leszek, és mindhárom nemzet ellen fogok egyszemélyes háborút viselni, de a vége mindig az hogy holland vagy angol vagyok, és a spanyolokat vagy franciákat írtom kaján vigyorral az orcámon) Amióta játszok a piratessel - lassan 17 éve - sosem voltam spanyoloknál ensign vagy captainnál magasabb rangú, de ezek is csak véletlenül ;]