• PiszkosFred
    Multiban lenne ez erdekes. Mert a gep ellen valahogy nem az igazi a kis de gyors hajo kontra nagy de egy-loves-temetes hajok csataja. Marmint nekem a kedvencem a flag galleon es a large frigate, es ezekkel en atomjai szedem az osszes hajot. A kis pinnace es sloopokat is megkostolom, de ha nem talalom el oket - amire egyertelmu esely van a gyors manoverek miatt - akkor belempuffognak egyet, majd olaj. De ha eltalalom, az nekik rendszerint hullamsir. En nem veszitettem meg sosem flaggal/fregattal kis hajok ellen - rouge szintig bezarolag (swash. meg eros, az majd ha unatkozom;]) Viszont ez forditva is igaz. Kis hajoval sem vesztettem meg nagy hajok ellen, mert kimanoverezem, a vitorlak kicsipkezem majd a legenyseg ki/le irtom/meszarlom - persze utobbi csaklya utan. ("nagy hajok" csatajaban mar annal inkabb, ahogy ket kis hajo csatajanal is volt ra eleg pelda, hoyg a tenger lett a hullam sirja..)

Amit ki akartam ebbol a kisse furcsa kommentbol hozni, hogy a gep ellen akarmelyik taktikat is hasznalod, nyero tudsz lenni, csak figyelni kell a dolgokra. Figyelni kell, hogy egy-egy loves es talalat kozott mennyi ido telik el, az ido alatt mennyit es meddig tudsz manoverezni, stb. Ezutan pedig ott van az AI, - es emiatt irtam a legelejen, hogy jo lenne multiban is tesztelni a dolgokat - ami szinten kiismerheto. Viszont ha a masik hajot is ember iranyitana, es nem tudnad hogy a kovetkezo huzasa mi, az lenne az igazi. (talan a most kijott Pirates Online 1.0 kepes erre, majd ezutan fogom kiprobalni)