• PiszkosFred
    Mivel minden esetben a nehezsegi-szintednek megfelelo FIX %-ot kapsz, az ido nem szamit, csak a penz osszege, amit osszeszedtel a csapatoddal, es amit most epp szetosztasz. SOk penzt pedig pillanatok alatt lehet szerezni, egy-egy varos vagy hiresebb kaloz kincset kiasva, es mindegy hogy 300 ember vagy 30 embered van. Igy nem igazan ertettem ezt a "minel kesobb, annal jobb" elvet.

East Indian pedig jo kis flottahajo, telepakolva minden foldi joval, amit aztan egy-egy dragabb kikotoben el tudsz passzolni. Csatazni is lehet vele, de sok jora ne szamitson senki ;]

En mai napig a Flag Galleont favorizalom, pedig nem egy gyors hajo, es ha mar mindenki rangsor allit fel a hajok kozott (aminek szerintem semmi ertelme, de legyen...) akkor valahol a kozepmezony elejen lenne. Jo iranybol kell belemenni a harcokba, es leeresztett vitorlakkal ezzel is jol lehet "celozni". Altalaban egy loves, es utana vitorla fel, hatszel, es mire a masik hajo ramlo egyet (ami rendszerint persze talal, igaz addigra mar megfogyatkozott agyuszammal) en mar csaklyazok. De mindez csak nagyobb csatahajok ellen. Sloop vagy hadi barkak ellen nem indulok vele, mert azok ugy keringenek korulottem es lonek szitava, ahogy akarnak... Ezek ellen ott a sloop of war, es tarsaik.

Ahany ember, annyi fele technika, es ez a jo ebbe a jatekban ;] Nomeg persze szamit a nehezsegi szint, en rouge szinten jatszok. Swashbucklerhez meg pancser vagyok, rougen is sokat ulok bortonben vagy hagyok hatra sullyedo hajokat... De igy a szep, hogy nem egyszeru ;]