Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha kikötõbe érsz, a hajóácsnál a dokkban nem csak javíthatsz hajót, vagy fejleszthetsz, hanem ott el is adhatod. Arra figyelmeztet a program, hogyha a hajó eladásával kárba veszne x tonna áru is. Elõtte célszerû eladni a kereskedõnél a zsákmányt, aztán a megürült hajókat el lehet adni. Röviden ennyi, de szerintem ez annyira elemi, hogy mindenki rájön magától ezekre. 😉 Még nekem is sikerült. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
utánna el lehet adni?
http://thenamelessphoto.com/
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A második neked hol volt?
The Matrix has you...
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy,hogy lehet lányt rabolni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az lenne a problémám, hogy felrakam a játékot(nem az alcoholost), cracket átmásoltam, és amikor elindítom kb 2 másodperc után kilép a játékból. Valami ötlet hogy mi a baj? elõre is kösz
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A fene se gondplta,hogy 600000 KM-re északra van az a rohadt kincs!
Én se ismertem az eredetit,de letöltöttem a játékot és azóta nemjátszom semmi mással paedig olyan játékok vannak a gépen,mint FM 2005,FIFA 2005,Need for Speed Underground 2,The Sims 2,Rome - Total War,Sacred,Star Wars Knights of the Old Republic.
És mégis mióta fenn van a Sid Meier's Pirates,ha van idõm játszani akkor nemjátszom mással!
Nekem vol már olyan hogy a sablonnál full fölé(2-3 dupla kis szív is volt)mentem,de egyszer ütemettévesztettem és így nerm forgatta meg a lányt és így a végén csak 2 kisszivem volt és mégis csók lett a tánc vége!
Én általában kinézek egy lányt és arra ráhajtok és nemérdekel a nemzet!
Apropó,hogy lehet 10/10-esre vinni a feleségednél a a sziveket?
Én PL Hollandként kezdtem és Holland hajót csak akkor bántottam,ha megakart támadni egy általam kisért hajót és mégis mindenhol Duke vagyok,mert teljesítettem a csajok által adott kiküldetéseket meg szorgosan kisérgettem az újj kormányzókat!,ha befejezem a második karrierem majd rakok fel képet!
Uj kormanyzonal viszont meg volt az esely, hogy plain vagy shrewish leany jojjon. Lehet en emlexem rosszul, de keves attractive vagy beautiful leany volt anno, es azokat jobb volt megbecsulni. Merthat az infok ugyanazok voltak mindegyiknel, de a vegelszamolasnal egy magara valamit is ado kaloz azert nem egy "kilos kereszttel a nyakaban fogatlanul mosolygo banyaremmel" szeretett volna megoregedni, hanem egy feketehaju csillogoszemu tuzes "latin demonnal" ;]
Itt nem tapasztaltam ilyet, ami persze nem azt jelenti hogy ez fix, csak sajat elmenyre alapozott tipp ;]