• Zsooti
    Fred ne érts félre, nem akartam én maxon végezni, csak minél jobb eredménnyel nyugdíjba vonulni. ;-) Meg sem fordult a fejemben, hogy mindent megszerzek. De kb. mikor a rogue fokozatban voltam, hirtelen nagyon szerencsésen jöttek a dolgok. Például 4x! egymás után kaptam kalózkincsről térképet, és mind a 4!! ott volt a város mellett ahol kaptam. Kincs megtalálása után visszamentem a városba, és a kocsmában (ha jól emléxem) kaptam újat! És az is ott volt. Mindez 4x egymás után. A rokonok közül is 2 közel volt, plusz 1 vera cruz mellett, és 1 pedig florida keynél. De Montalban Marki búvóhelye szintén útba esett. Csak az elveszett városok idegesítőek, az eddig minden esetben a világ végén volt. Már-már attól féltem leesem a szélén! :-)
    Miután megvolt az első város, láttam hogy 4/16. Megkaptam a következőt, és láttam hogy az aztec, és nem inca. Ezekután a kiváncsiság hajtott, hogy megtudjam mi a másik 2. És hogy azok is ennyit érnek-e (50000 arany). Mindenre kiváncsi voltam, és szerencsém is volt velük.
    Ja és még 1 apróság. Sosem kértem amnesztiát. Szó nélkül elkezdtem irtani a spanyolok ellenségeit, majd bementem egy városba és előléptettek. Gondoltam is magamban: ha egy üzlet egyszer beindul... :-))
    Szóval a vége valóban az lett, hogy ugyan legyen már meg minden maxon. A lóvéval szerencsém volt, mert ugye mindig feljebbléptem egy fokozatot (kiváncsi voltam, hogy mi és mennyivel lesz nehezebb), és így ha vmivel kevesebb pénzt is szereztem, jóval több volt az én részem.
    Egyébként swashbuckler fokozaton a szél is sokkal keményebb. Az északitól a déliig egyfolytában változik, oda-vissza folyamatosan. Nagyon komoly. Itt már télleg csak egy sloop of war-ral tudtam viszonylag jó sebességgel hajókázni, mindegy merre kellett menni.