• Árnyvadász
    Én 1600-ban kezdtem, most 44 éves vagyok (adventurer fokozat) de még nincsen vége.

Viszont lenne egy kérdésem:

Amikor pénzosztás van akkor utána, nálam három opciót ajánl fel a gép.

-Folytatom ugyanazon a fokozaton.
    -Egyel gyengébb fokozaton folytatom.
    -Vagy nyugdíjba megyek (Retire pirate)

Magasabb fokozatba nem engedi ilyenkor rakni.

Szerintem az adventurer fokozat már kellemes kihívás. Tegnap pl. 3-szor kerültem börtönbe, egyszerűen a kardpárbajokon mindig kikaptam. Lehet a korom miatt? Nem volt egyszerű, aztán vagy jött a börtön, vagy a lakatlan sziget és várni egy hajóra :)

Én az elején a HEALTH-re tettem, mert azt akartam, hogy jó egészségben legyek öreg koromra is, bár az most már nem túl jó.

Másik kérdés: Ha kardozásra teszek az elején (gyorsabb reflexek), akkor sokkal könyebben fog menni a kardpárbaj is? Mert sokan írták, hogy nekik még nehezebb fokozaton is könnyű a kardozás.

És még egy kérdés (ha már így beindultam), az lenne, hogy amikor kardozom az első három ikon mindig tisztán kivehető, de a mellettük levő három állandóan átvan húzva piros X-el. Ennek ellenére azokat ugyanúgy lehet használni. Miért van akkor áthúzva? Én arra gondoltam ezek védekező mozdulatok és talán így kölünbözteti meg a gép a támadóak közül, de azért ez így nem lenne túl logikus.

Thx a válaszokat... Előre is.