• [NST]Cifu
    Ha a legkönyebb nehézségi fokozaton játszol, akkor nem lehet időszakot választani. Állísd Journeyman-ra, úgy már menni fog.
    Én most kezdtem el újra ilyen szinten (elsőre kezdőként indultam, de én marha nekiáltam kergetni ezt a Barebed... Burelit... Bakteli vagy mi a rák grófot a hugicával kapcsolatos infókért. Az átkozott meg éppen a térkép egyik csücsökéből a másikba indult, én meg utána... úgy félúton az addig vidám legénységem hirtelen mélabús lett, és bár megküzdöttem a grófal, az első kikötésemnél több, mint 200 (!!!) főnyi legénységem dezertált). Na, szóval újra kezdtem, és érdekes dolgokat tapasztaltam, pl. a kocsmába a pletykás hölgyet egy másik kapitány zaklatta, úgyhogy párbaj lett a vége - a kocsmába (ilyet addig nem láttam, pedig órákig játszottam könnyű szinten). Hát hiába, úgytünik tényleg csak bemelegítésnek jó a kezdő fokozat, hogy lássuk rendesen a játékot viszont magasabb szinten kell játszani...
    (mielőtt valaki rámtámad: kipróbáltam Swashbucker szinten, és első nekifutásra rámadtam a Sloop-ommal egy Brigantine-ra (mi az nekem... :P), namost a Brigantine három sorozatból leszedte a vitorláimat, kifüstölte az embereim többségét, majd a végére spluszpoénként még meg is csáklyázott. A kardpárbaj határozottan rövid ideig tartott, mivel összesen 3 azaz három kalóz volt szemben negyven valahány ellenséges matrózzal. Ezek után úgy döntöttem, elég nekem a Journeyman... :)))