• bigapó
    Hi!

Űberfasza a gém:))

Le a kalappal Sid bácsi előtt. Szerintem nagyon jóra sikeredett a C-64-es átültetés, mind játékélményre mind grafikára, utóbbi persze jobbra sikeredett:)) sőt talán még a apró-cseprő hibák ellenére is az év, ha nem a jövő év játéka lesz. A legjobb viszont a TÁNC. Hát ennél jobban eltalált részt nem láttam még játékban. Vicces is, komoly is és látványos is, szerintem...:))) majd lefordultam a székről nevettemben, mikor először botladoztam a hölgy előtt

Erről egyébként az a kérdésem, bár már olvastam a korábbiakban, hogy mindig másfajta a tánc vagy azért 3-4 fajta van és azokat meg lehet tanulni? Figyelem én a kézmozdulatát, de néha olyan félreérthető, legalábbis nekem. Ha pedig a felvillanásra várok már elkések.

Lenne egy másik is: éppen a nővérkémet menteném meg, de van egy kis gondom. Gran Granada-tól északra kellene lennie, úgy, hogy felül tenger van vagy valami víz. Nos, gondolom tudjátok, hogy ott csak föld van, attól délre dél-keletre van víz. Sajna a képet nem hoztam el. Az a lényeg, hogy másnak is itt volt vagy ezt mindig újragenerálja?