• Nabunaid
    Üdv

Van már magyarítás? Írjatok valami címet légyszíves!!!
    Nagyjából végignéztem a topicot, de nem találtam erre vonatkozó írást!

Más. Olvastam, hogy nektek is gondot okoz a tánc... :) Hát nekem már 2 táncsegítő cuccom van, de nem sok értelmét látom. Ahogy észrevettem, ha rossz irányba lépnél, akkor a gép lép helyetted a jó irányba. Mivel nekem 2 db. cuccom van, így kétszer egymás után is a gép lép helyettem a táncban! DE! Ettől függetlenül észreveszi a csaj a hibádat és bizony odavesznek az apró szívecskék... :) Akkor meg mi értelme van?

Tegnap végre én is szintet léptem, a 2. nehézségi fokozatba. Nem tudom mennyi arany kell hozzá, de most biztosra mentem, és 105 ezret osztotta le a gép 50 főre!
    Mi a legjobb hajó? Jó darabig egy War Galleonnal hajókáztam, de aztán az öreg Henry Morgen, az 1. kalóz volt olyan szíves és lemondott a Large Fregattról! 40 ágyú és 375 fős legénység azért már kellemes, nemde?

Többen panaszkodtak itt a hajózásra, mivel a szél állandóan keletről fúj nyugatra! Talán nem felvont vitorlákkal kellene hajókázni szembeszélben, esetleg javaslom az Észak-kelet, vagy dél-keleti irányokat, aztán néhány tengeri mérföld után 90% fordulat! Higgyétek el sokkal gyorsabban haladni. Ja, haladás. Tegnap sikerült 21 csomós sebességet is elérnem, csupán beálltam egy durva vihar alá, és már süvítettem is!

Bocsánat az összevisszaságért, de így jutottak eszembe a dolgok! Jó volt olvasni hozzám hasonló megszállottakat!

U.i: Kösz a no cd linkért, már nagyon rühelltem a regeditezést... :)