• magyargyerek
    Nálam a harc folytatódik csak ugye hogy ne legyen egysíkú ezért néha elcsábulok más game felé. No kipróbálás szinten nyomtam a sudden strike 3-at. Hát eddig akadozik a játék. Úgyhogy azt nem erőltetem. Lehet kicsi a konfigom ehez. Mondjuk eddig nem volt ilyen problémám. Ezen nyomom: AMD Athlon 64 X2 3800+ AM2, ASUS EAX1950PRO, KINGSTON 2048Mb DDR2 677Mhz...tehát nem értem. Valahol olvastam róla topicban hogy másnál is jelentkeztek hasonló tünetek. Annak idején nagy s.strike fan voltam, végig mentem az első és második résszel is ,sőt a resourceval is volt próbálkozásom. Más: valahol véletlenül találkoztam egy Codename Panzers mintájú játékkal,1944 Battle Of The Bulge a címe. Letöltöttem. Eljutott a próbálkozásig. Na ezt is néztem, hát a grafika az talán szép volt csak valahogy mégsem tetszett. Negyedannyi kicsi pálya volt mint a mi Bliztkriegünk. Aztán lezoomolok a tankok felé, hát max felbontáson is jó nagy kép pixeleket látok. De nagyon koppintás feelingje volt a c.panzers részekhez.