1406
  • Axon
    Ez tényleg az lesz!
    Köszönet érte!
  • magyargyerek
    Megtaláltam megint valamit: Великие Битвы: Битва за Тобрук (2007)
    http://webweek.ru/2007/03/12/velikie_bitvy_bitva_za_tobruk_2007.html
    Vagyis szerintem ez az:
  • Axon
    Ez egy másik játék.
    A blitzkrieg 1-et felhasználva készítettek egy önálló játékot az oroszok. Ez lett a Great Battles Of WWII Stalingrad. Remek játék érdemes kipróbálni. Éppen most tolom én is meg Nameny56 is és kb. a német kampány közepén járunk mindketten.
  • magyargyerek
    Great Battles Of WWII Stalingrad innen:
    http://www.board4all.cz/showthread.php?t=83989
    http://rapidshare.com/files/34364523/w2.gbo.s.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/34364774/w2.gbo.s.part2.rar
    PW:
    s7or4x

• Axon
    Például ezt a 3 Blitzkrieg kiegészítőt már keresem egy ideje:

Great Battles: Landing in Normandy
    http://www.arisegames.com/en/projects_normand.html

Great Battles: Battle of Tobruk
    http://www.arisegames.com/en/projects_tobruk.htm

Great Battles: Sztalingrad
    http://www.ag.ru/games/velikie_bitvy_stalingrad
  • Axon
    Huhh, micsoda remek titkos letöltési helyeket ismersz. Talán még a hiányzó Blitz2 és Blitz1 kiegészítőket is meg tudnád találni.
  • magyargyerek
    Moscow To Berlin Red Siege pedig itt:
    http://ggame-r.narod.ru/strategi.htm
  • magyargyerek
    Találtam a 1944 Battle Of The Bulge-hoz savegame-t.
    Azt írja hogy minden küldetéshez hozzáférést ad és játszható.
    http://www.1000waystocheat.com/dl/tnt1bou1.zip
    A SavedGame giving you access to all of the areas of the game.
    Unlocks: All 20 Missions
    NOTE:These 20 missions are spread across the 3 Chapters of the game. They are listed in numerical order from 1 through 20 within the game, when using our unlocker. However, the game only lists the names of the missions, and not their numbers or which chapter they are in. So, we give you that information below, because we are just so damn nice.
  • magyargyerek
    Mivel hogy minden Blitz 2 kieg fent csücsül a gépemen így tudok mindhez hozzászólni.
    Frontline - Fields of Thunder-ről
    Nyomtam az este azt az orosz első pályát ahol Axonnak beragadtak egységei.
    Nekem az angol warez verzió nem csinált ilyet. Most hogy az alapjátékot szintén nyomom, ez a Frontline tényleg szebb és hangulatosabb. Meg mintha a gépi ellenfél is okosabb lenne. Valahogyan jobban össze van rakva. Szóval az alapjátékban túl könnyűek voltak a pályák. Lehet mert normál fokozaton mentem. Talán ha hardra teszem jobb...Máskülönben meg az afrikai szintereken az angol csapatok hüje zöldes takjaikkal...nem tetszettek. A német tankok még jók voltak, valósnak látszottak.
    Más.
    Afrika Korps vs. Deset Rats az nekem megvan magyarul és tök jó a magyar szövege stb.
  • magyargyerek
    Természetesen megosztom a linket 1944 Battle Of The Bulge RELOADED-et itt találod, szerintem él a link.http://freepcgamez.blogspot.com/2008/01/1944-battle-of-bulge.html
    Ne ilyedj meg a sok fájl-tól, nem nagyok csak 15 Mb/db.
  • Axon
    Én is nagy Sudden Strike rajongó vagyok. Megvan minden része és az összes létező mod és kiegészítés hozzá. A sudden 3 viszont nekem is csalódás volt, méghozzá igen nagy.
    A 1944 Battle Of The Bulge játék egy 4 részes sorozat 3. darabja. Érdekessége, hogy az első két rész magyarok készítették és a játék is magyar nyelvű, míg a 3. és 4. részt már egy külföldi csapat készítette és az angol nyelvű.
    Afrika Korps vs. Deset Rats
    D-Day
    1944 Battle Of The Bulge
    Moscow to Berlin

Nekem nagyon bejöttek. Egyébként azért a hasonlóság a panzershez, mivel egyidőben készültek és a két magyar csapat versengett egymással. Szerintem ez a sorozat jobb lett mint a panzers.
  • Nameny56
    Nanana!!!Most nézem!1944 Battle Of The Bulge???Honnan töltötted le?:D Nagyon régóta vadászok rá!Megosztanád velem,hogy honnan lehetne leszedni?Előre is köszi!;)
  • Nameny56
    Ismét hangulatos képekkel láttál el minket magyargyerek,köszi!:)
  • Nameny56
    Értem Axon!Látod,ez is egy isteni jel arra,hogy ne játsz az oroszok oldalán!:D Mert nagyapáink emlékét tiszteletben tartva,egykori bajtársaikat irányítva kell dicsőségeket szereznünk!;)
  • magyargyerek
    Most itt állok végső rohamra felkészülve. Jön az utolsó küldetés az alapjátékban, a Blitzkrieg 2-ben. Végre kikerültem a sivatagból. 12.Precious Cargo a küldetés neve és ősz van újra. Szépek a fák levelei, a tankjaim meg visszakapták terepszínűket. (afrikában is terepszínük volt, az ott sárga mint a homok.)
  • magyargyerek
    Mennek előre, vágják a port a tankjaim, Afrika sivatagos területein. Már a cél Tobruk városa. Elfoglaltam az egész várost, nem volt megerőltető roham. Segéderők is voltak a gép ad más német alakulatokat akikkel válvetve győzedelmeskedtünk. Ez volt a 11. pálya Homecoming
  • magyargyerek
    Nálam a harc folytatódik csak ugye hogy ne legyen egysíkú ezért néha elcsábulok más game felé. No kipróbálás szinten nyomtam a sudden strike 3-at. Hát eddig akadozik a játék. Úgyhogy azt nem erőltetem. Lehet kicsi a konfigom ehez. Mondjuk eddig nem volt ilyen problémám. Ezen nyomom: AMD Athlon 64 X2 3800+ AM2, ASUS EAX1950PRO, KINGSTON 2048Mb DDR2 677Mhz...tehát nem értem. Valahol olvastam róla topicban hogy másnál is jelentkeztek hasonló tünetek. Annak idején nagy s.strike fan voltam, végig mentem az első és második résszel is ,sőt a resourceval is volt próbálkozásom. Más: valahol véletlenül találkoztam egy Codename Panzers mintájú játékkal,1944 Battle Of The Bulge a címe. Letöltöttem. Eljutott a próbálkozásig. Na ezt is néztem, hát a grafika az talán szép volt csak valahogy mégsem tetszett. Negyedannyi kicsi pálya volt mint a mi Bliztkriegünk. Aztán lezoomolok a tankok felé, hát max felbontáson is jó nagy kép pixeleket látok. De nagyon koppintás feelingje volt a c.panzers részekhez.
  • Axon
    Mióta kivégeztem a Frontlines német kampányát, kicsit háttérbe szorult ez a játék.
    Pontosabban elkezdtem az orosz kampányt is, de bugos volt. Volt vagy 4-5 feladat, ahol a pálya különböző helyein kellett visszaverni a német támadást. Az egyik helyen viszont beragad egy jármű és egy szakasz katona. Hiába klikkelgettem nem mozdultak. Különösebben nem foglalkoztam velük, a maradék egységekkel is megoldottam a feladatokat. Az utolsó feladat az volt, hogy fussunk mint a nyulak, mert jön a komplet felbőszűlt német hadsereg és jól elkeni a szánkat. Én el is kezdtem menekülni a megadott pontra, de az a két beragadt egység ott maradt ahol volt. Egy idő után kiírta, hogy sikertelen küldetés, mivel nem mentettem ki minden egységemet. Ezután hagytam a fenébe az egészet.
  • Nameny56
    Az utóbbi időben elhagyatott lett ez a topik!:S Mi van gyerekek?Semmi új hódítás?Semmi új hír?:D
  • Axon
    Én is megvettem régebben az Anthology-t és most is azt használom minden gépen (2 munkahelyi gépen és az otthoni gépemen van fent) és nem volt még vele semmilyen gondom. Sőt, az elmúlt időkben a gépcseréket figyelembe véve legalább 8 gépen indítottam az Anthologyt sikeresen.
  • magyargyerek
    Hi. Megláttam az előbb az Auchanba a Blitzkrieg Anthology nevű játékot potom áron,meg is vettem. 990 ft volt.:-) Na most feltettem, bejön a menü, csak aztán mikor a pályát kéne beadja fekete a képernyő. Szerintetek mi lehet vele? Ez így nem játszható de akkor meg mi van vele? Nektek hasonló probléma annak idején volt?
  • Nameny56
    Igen-igen!Én is ott járok!:( Nem tudom mit kellene tennünk!:S
  • Axon
    A Stalingradban én is keményen elkadtam. annyira, hogy talán véglegesen fel is kell adnom a végigtolását, pedig már számtalanszor újra nekiugrottam annak a pályának. Nem tudom hanyadik pályán járhatok, de a Sturet Emil-es pályákon már túl vagyok. A pálya közepén van 2-3 házacska, mögöttük pedig kisebb emelkedők egészen a pálya széléig, gazdagon megrakva oroszokkal. Szétlőnek minden egységemet mire egyáltalán megpillantanám őket.
  • Axon
    Emlékszem a mesterlövészre is, azzal tényleg nagyon messziről le lehetett szedni az ellenséget. A tank viszont 100 %, hogy ezen a pályán van. Ott ahol elsőre megjelennek a gyalogosaid a tengerparton, nyílegyenesen el kell indulni felfele és ahogy visz fel az út, akkor az út jobb oldalán van a tank, kicsit feljebb pedig a tank legénysége. Ez már nagyon a pálya szélén található.
  • Nameny56
    Axon!Had kérdezzem már meg!Te végig vitted a Great Battles of WWII- Stalingrad-ot??Vagy ha nem,akkor hol jársz benne?Én elég keményen elakadtam!:S :(
  • Nameny56
    Hát igen!Jó kis pályák voltak ezek!:)
  • magyargyerek
    Első feladat a szük szoroson átjutás. Látszik gyönyörűen ahogy forgatom a képernyőt 3D-ben, milyen élethűnek hat a táj.
  • magyargyerek
    Most indulnak csapataim az "alapmű" 8-as "Precious Prelude" küldetésének.
  • magyargyerek
    Igen igen, a Liberation-nak is így lett vége hogy kidobott a menübe. Biztos azért hogy kezdjem nyomni a másik néppel, mondjuk az orosszal.
    Nos, kivégeztem az alapjáték Desert Barracuda 7-es pályát. Nem volt jó játék, csak gyalogosaim voltak, ellenem legalább 3db 90 mm-es löveg volt. Elfoglaltam egyet és a depo raktárakat szétlőttem ahogy a képen látszik. És ennyi. Axon amit említettél hogy valami tankot kell kiszabadítani és elindítani az nem volt! Az valami másik pálya lehet. Egy mesterlövészt szabadítottam ki és tapasztaltam hogy milyen hatásos a harcászata ha bevetem. Gyakolatilag messziről kinyírt egy fél hadsereget.:-)
  • Nameny56
    Gratulálok a győzelemhez hadnagy!:D Ha az oroszokkal is nyomni akarod,akkor tegyél belátásod szerint!:D ;)
  • Axon
    Számomra hihetetlenül sokat dobott a hangulaton, hogy magyar nyelvű volt a játék. Sokkal jobbak az egységek tesztúrái mint a többi Blitz2 játékban. Summa-summarum, szerintem ez eddig a legjobb Blitz2 játék a sorozatban, bár a másik két kiegészítőt még csak próbálgatás szintjén toltam, de akkor is fenttartom a véleményem.
    Valószínűleg az orosz kampányba is bele fogok kukkantani.
  • Axon
    És vége is...
    Bizony tényleg 10 pályás a német kampány és ezután ki is dobott a nyitó képernyőre. Azért valami kis záró filmecske jó lett volna, de ha jól emlékszem magyargyerek beszámolójára, akkor a Liberation is pont így fejeződik be.
    Mindegy, német kampány kivégezve. Ez az utolsó pálya egyértelműen egy bónusz küldetésnek lett szánva és abszolulte nem illik bele a pályák sorozatába. Valamelyik pálya után kellett volna beszúrni mellék küldetésként (nyulfarkinyi rövid volt) és a 9. pályát tenni utolsó pályának, mivel az tényleg egyfajta lezárása lett volna a Kurszk hadjáratnak, ahogy a németek hősies védekezéssel hátrálnak a vesztes csatából.
  • Axon
    Majd a kitüntetés:

• Axon
    Majd ismét egy hídon való átkelés ami már kicsit könyebb volt és csatlakozás az itt álomásozó szövetséges egységekhez és vége is:

• Axon
    Nagy nehezen átkecmeregtem a hídon, majd megindultam a 2. híd felé és felszámoltam az ott álomásozó örséget:

• Axon
    Nem dehogy. Wendorf megmentése csak az első feladat volt. Most át kellene kelnem a tankok mögött látható hídon. Ez elképesztően nehéz. Nagyon hiányzik a gyalogság. Jó lenne ha a tiszt távcsövezne, míg egy másik gyalogos alakulat elkezdene kúszni a hídon keresztül, egyrészt golyófogónak, másrészt meg elintézhetnék a túlparton lesből tüzelő 85 mm-es légvédelmi ágyút, míg a gyalogosok után araszoló tigris kilőhetné a túlparton beásott orosz tankot (talán t34es ha jólemlékszem). Közben a kiindulási pontomra megérkezett egy rakás orosz egység vagy 3 su152-es önjáró tüzérséggel, úgyhogy amint rálépek a hídra és észlelnek az oroszok, akkor rögtön jön a tüzérségi áldás is. Szóval 3-4 (sikertelen)nekifutás után úgy döntöttem, hogy megkísérlem a 2 tigrissel felszámolni a mögöttem levő orosz tüzérséget a védelmükre rendelt tankokkal együtt és csak aztán átkelni a folyón.
  • Nameny56
    Érdekes képek,grat Axon!;) Akkor te már az utolsó pályával is végeztél?:O
  • Axon
    Megmentettem wendorfot tankostól:

• Axon
    Wendorfot kell kiszabadítanom és ott van a tankja:

• Axon
    Érdekes, hogy ennek a rakétavetőnek nem módosították a textúráját mint a többi egységnek, hanem úgyhagyták ahogy az eredeti Blitz2-ben volt.