• Axon
    Nos azért a történelem könyveket is előszeretettel hamisítgatják, így az sem lehet mindig tényként elkönyvelni. Elég csak a lengyelország lerohanása után lemészárolt több száz lengyel tiszt kivégzésére gondolni, amit évtizedekig a németek nyakába vartak és csak a közelmultban ismerte el moszkva, hogy ők voltak.
    Az Afrika korps vs. Desert Rats játék mindenképpen megér egy próbát. Nekem nagyon tetszett akkor amikor megjelent, és a 3. részével (The Battle of Bulge) még mostanában is játszottam. Az Afrika Korps azért jó választás mert abban két korrekt hadjárat van, az egyik a németekkel, a másik pedig a szövikkel. Én mindkettőt végigtoltam. Nagyon jó benne, hogy el lehet foglalni az ellenség tankjait. Én a szövikkel sorban foglalgattam a német tigriseket, mert nincs párjuk. Jó az is benne, hogy egységeid nem vesznek el egy pálya végén, hanem a következő pályára kiválogathatod miket viszel át, így az elfoglalt ellenséges tankokat (pl. tigrisek) is átvihetőek. Ráadásul az egységek minimális fejlődésen is átesnek, amit külön bónusznak tartok a játékban.
    Magyar nyelven is kiadták a játékot, de úgy látom, hogy neked nincs gondod a nyelvismerettel.