A járművek színei viszont egyértelműen a modban jobbak és nagyon megszoktam, nem igazán szerettem az alapjáték színeit.
Viszont elmesélek egy egyértelmű negatívumot:
A Blitz2-t a moddal toltam eddig (német kampányt) és eljutottam az orosz küldetésekig. Az egyik orosz küldetés az, hogy kísérjünk el egy német menetoszlopot (két javító autó és két lőszeres teherautó). Sikerült megvédenem őket és eljutottam a német táborig. Ekkor jött a parancs, hogy orosz támadás várható és védjem meg a tábort és ad két rommá lőtt T34-es tankot üres lőszerrel. A 2 javító járművel fel kell őket javítani (ez rendben ment), majd a két teherautóról fel kell tölteni a lőszerüket. Na ez nem ment. Elkezdi először töltögetni a géppuska lőszert - iszonyú lassan - majd ez kb 300-400 között ki is fogyasztja a teherautót, de a tankba vagy 3200 db lőszer kell! Szóval megszívtam. Kipróbáltam mod nélkül is egy másik pályán és ott a lőszeres teherautó egyszerre tölti a páncéltörő lőszert és a géppuska lőszert. Ezt a pályát végig kellett szenvednem, míg a 2 db PzIII-asommal nagynehezen szétlőttem a rohamoző t34-eseket. Jó sokszor vissza kellett töltenem a pályát. Sajnos egy megkezdett pályán már nem lehet törölni a modot. Tehát hiába lépek ki a játékból és törlöm a modot a könyvtárból, az elmentett állás megőríz egy csomó adatot és ezért a betöltés után rögtön elszáll a játék hibaüzenettel.
Ezt az esetet leszámítva viszont egyértelműen jobb a moddal a játék, élvezetesebbek a csaták és mintha a lőtávot is megnövelné ezzel is javítva a realitást. Ezt a lőszeres problémát pedig lehet javítani a mod megbuherálásával, mivel könnyen bele lehet másolni az alapjáték teherautójának adatait a modba.
Kicsit bőlére eresztettem, ezért beteszek még néhány képet egy alaptigrisről és egy módosítottról :-)