Blitzkrieg 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
akkor ez nem hivatalos kiegészítõ?

és te mire tippelsz, mi lehet a címe?

Axon
Lemaradt az oldal címe:
http://games.1c.ru/bk_2_osvobojdenie/

Axon
Az 1c orosz kiadó adta ki ezt a kiegészítõt január 19-én Oroszországban. Az 1c rengeteg Blitzkrieges kieget és blitzkrieg motorral hajtott játékot (Stalingrad, WWI) adott már ki. Sajnos ezek a játékok vagy soha, vagy csak évek múlva jelennek meg nálunk. A Stalingrádot és a WWI-et 2004-ben adták ki, de nálunk csak 2006 novembere körül került a boltokba. Sajnos a warez oldalakon sem igazán jelennek meg ezek a játékok. Kiegészítõk egyáltalán nem, a WWI sem jelent még meg warezen, de például a Stalingrád egybõl kint volt.
Ezért nem túl sok jóval tudom biztatni magunkat.

Mi a neve és hol jelent meg? :S Nincs még tölthetõ állapotban... finoman szóltam ,hogy ne legyen warez téma annyira<#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Axon
Megjelent egy új kiegészítõ a Blitzkrieg 2-höz. Egyelõre csak az oroszoknál:

Axon
Akkor nézd meg jobban, mert a gamecopyworld-on fent van a crack mindenféle verzióhoz (1.0 1.4 és a legújabb 1.5-öshöz is).

Adjatok tanácsot honnan szerezzek Blitzkrieg 2 crackot. A GameCopyWorld-on nem találtam, ha ven valakinek egy használható megkérném, hogy küldjön egyet mailto:[email protected]. Nekem van egy olyan crackom ami egy kicsit nehézkesen használható, és nem is mûködik.
Ha egyáltalán elkezdem az alapot megint.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jó, majd próbálkozom vele és aztán.

oké,már megcsináltam! irj ha érdekel! hú nehéz volt

Én is ott vagyok elakadva. Majd próbálkozom megint.... hátha.

hy! a Blitzkrieg 2 ben az amerikaiaknál már nem tom hanyadik pálya,de nincs egy embered sem csak repûlögépet tudsz küldeni.hogy bombázon vagy pár embert ledobni! az ellenség pedig a parton van! elöre is kösszi a segitséget!

Ja,nem ez a konvojos.Asszem a 3.-ik pályán utánpótlás konvojt kell eljutattni a map bal oldaláról a jobb-ba.Középen alul kezdek,baloldalra elmegyek ott kilövöm az állásokat ekkor bejön az a 4 teherautó.Közben ugye szórnak a középen felülröl,ekkor hivom a légicsapást de mindig elkalandoznak és leszediköket a jobb alsó sarokban lévö légvédelmi ágyuk. A pálya közepén van egy elég erös pont ahol aztán minden van ,meg szó szerint annyian vannak mint az oroszok...próbáltam ott leszedni légicsapással de ekkor megint az jönnnek a légvédelmi ágyuk.Próbáltam már megrohanni a légvédelmi ágyukat is de ott aztán elszabadult a pokol..

Én is easy-n tolom. A konvojt azt megcsináltaam. Hagyd a tankajid az elsõ hídnál, légitámadással együtt menj át rajta, lõdd a túloldalt pár tankkal a saját oldaladról és mikor átért egy, küldd a többit. Akkor erõt gyújts - közben tartsd azt a map végén lévõ kis állást, mert ott folyamatosan jönnek - és menj tömegestül neki a másik hídnak. De a patak mentén, mert a városból lõnek téged így a légvédelmi ütegekkel, vagy mivel... nekem is kilõtték a szemetek egy-két tankom. Aztán ott is próbálj légitámogatást kérni, ha még van... és itt már megkell próbálnod egy tankkal átmenni, ha nincs... vagy sikerül, vagy nem alapon... ha sikerült, foglald el a város bizonyos pontjait tankokkal, az üres ágyút detto és várd a támadást. Ekkor jön ugye a gép német hadserege segíten és õk a hídnál feltartják az oroszokat. Te csak várj és helyezz oda minél több tankot a második hídhoz, hogy szemmel tartsák a sarokban lévõ oroszokat. Egyet-kettõt elõre is küldhetsz, hogy aprítsák hátulról... és, mikor konvoj jön, mindenképp tartsd a hídnál az állást... ennyi, jobbat nem tudok mondani.

Én easy-n játszom de így is elég nehéz.A Németekkel azon a pályán vagyok amelyiken a konvojt kell kisérni,a légitámadást sokra nemtudom használni mert mindig leszedi a légvédelem..Valami tipp esetleg?
Az Oroszokkal én sem jutottam át az elsö pályán....

Nekem még nem sikerült. Viszont most úgy próbálom megcsinálni, hogy field artielyt kérek és akkor legalább perceken át bombázom a terepet, meg a katyusákkal is és így csak egy-kettõ német marad, de sajnos múltkor így is elbuktam.

Tényleg megéri. Nem sok, csak néhány új pálya az egész egy német és egy orosz hadjárat képében, de egy blitzkrieg fannak ez is elég.
Fejlesztés viszont nem történt a játékban.

Charly
Az Oroszok elsõ pályáján hogy vittétek át?

Thanks!<#wave> Nyugodtan töltsd le, szerintem megéri<#eljen>.

Axon
Nagyon jók a képek.
Egy ilyen sorozat hozzájárulhat, hogy kedvet kapjak a játékhoz :-)

Axon, az Officers tényleg jól néz ki a képek alapján, ma majd leszedem mert annak a topikjában lévõ linknél órákig tartott volna a külföldi mirrorról... de már találtam magyar linket is, hála PCDome-nak... viszont, akármilyen elsz az Officers, nekem Blitzkrieg 2 és társai akkor is kedvencek maradnak.

A képek pedig íme itt vannak

menü

Német kampány

erõsítés a harc hevében - gép egysége

harc

légitámogatás

légitámogatás 2

Orosz kampány - itt az elsõ mapon vagyo kmég csak, ezért kevés a kép

tank túlerõ lol

a híres katyusák (nem tudom, hogy kell írni, de Sven Hassel könyvében is voltak és szerintem ezek katyusák) akcióban

Axon
A képeknek örülnénk. Én is mindig szoktam beszúrni a topikokba az éppen aktuális játékból amivel játszok, de a Blitz 2 kiegjének vizsgálata közben ez valahogy eszembe sem jutott.

Axon
Nem javítottak rajta. Maradt az 1.5-ös engine.
A legzavaróbb számomra még mindig a katonák viselkedése, ahogy akrobatikus mutatványokkal hasravetik magukat. Olyan mintha egy breake tánc versenyrõl modellezték volna a mozgásukat.
Az egész olyan rajzfilmes benyomást kelt, pláne a kezdõ pályán, ahol a fák õszi színekbe vannak öltöztetve. Olyan mint egy délutáni waltdisney matiné.

Már többször megfogadtam magamnak, hogy nem fikázom ezt a játékot, de valahogy mindig kinyílik nálam a panaszláda. A most megjelent Officers demó tükrében pedig még nevetségesebb lett a Blitzkrieg 2. Az Officers-el egy új etalon született, úgy érzem.

Min kellett volna? Így, elsõ ránézésre ugyanolyan, mint az alap, de nekem azzal se volt bajom és tök jó<#eljen>. Esetleg kérdezz mást, aki már elõrébb tart és többet tud mondani.

Mondom, hogy nem vagyok nagy stratéga lol<#hehe>. Említettem, hogy oroszéknál még mindig szenvedek az elsõ pályán, míg németéknél a harmadikon talán. Na, oroszéknál fogtam 4 field artielyt vagy, hogy írják és leraktam a kezdõre õket, jól megszórtam a vasútáloomást, meg aztán a dombot elfoglaltam; késöbb pedig a két szélsõ német bázist. Katyusák akcióba lendültek, lõtték a németeket jó messzirõl, artiely detto, úgyhogy most megkapják a magukét. Kifüstölöm õket és vígan betrappolok a jól lepusztult városba, amit a lecsökkent számú német hadsereg véd majd... csak már hajnali 1 volt, úgyhogy majd ma du-tán folytatom.

Egyébként Serpa van pár képen, ha gondolod du-tán tehetek be ide.

Serpa
váóó.

úgy értettem, h a néhány + pályán kivül, javítottak vmin?

Németéknél az a 3-4 pálya szerintem új, ahol eddig jártam. Érdemes feltenni, én azt mondom.

Serpa
akkor nem csak néhány új pályát kaptunk?
csiszoltak rajta?

Charly
nem jó

Én meg szenvedek azért a kiegészítõvel... van, hogy végig viszek két küldit németéknél és a kövinél elakadok... majd ma játszok vele és megmondom melyiknél bánéskodok, oroszéknál meg még mindig elsõ pályán szenvedek... lehet, hogy csak az baj, hogy ekszoktam az ilyen stratégiától...pedig easy-n nyomom és mégis lol<#hehe>.

Axon
Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...

hy! az úk blitzkrieg megy a sima 2 nélkül? vagy kell hozzá?elöre is kösszi

Axon
Kipróbáltam végre a Blitzkrieg 2 - Fall ot the Reich-et. Igazán nem roszz, bár elmélyülni még nem volt idõm benne, de ígéretes darab.

Axon
Innen:
www.gamecopyworld.com

Itt minden játékhoz megtalálod a crack-et.

Csõ! Új tag vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet egy használható Blitzkrieg II crackot letölteni? Vagy netalán ha valakinek van egy használható azt megkérném hogy küldje el.
[email protected]
Serpa
This is a STANDALONE expansion.

Stand alone vagy telepítve kell hogy legyen hozzá a blitzkrieg 2?

Aztaaa<#wow1><#eljen>... megnéztem topikba pár képet, trailert majd letöltöm...mikorra várható?

Axon
Készül egy új kiegészítõ a Blitzkrieg 2-höz.

The Blitzkrieg II engine based Frontline: Fields of Thunder game gets its own home here on Blitzkrieg Portal with the addition of a fact sheet. The Kursk-based game, the first in a series, promises to be closer to Blitzkrieg 1 in terms of gameplay and should be released by Paradox Interactive sometime during quarter 1 of 2007.

Valami olyasmit szûrtem le, hogy a Blitz 1-hez készült Kurks kieget, adják ki Blitz 2 motorjával, de cáfoljatok meg ha tévednék.

Axon
Most töltöm. Ha leért, akkor majd véleményezem a topikjában.

Serpa
oké.

Axon
Az jó lenne, ha feltolnád nekem. Hétvégén elutazok, így nem tudok torrenttel szenvedni, hétfõn pedig simán le tudnám húzni.

Serpa
Az mi? Játékba egy Officer-t, vagy olyan verzió warezon?<#idiota><#hehe>

Mert:

Blitzkrieg 2 Fall of the Reich-HATRED

Egyébként majd multi Serpa és többiek?

Serpa
Officer -t probáltátok?

Ja, ok<#hehe>, azt hittem valami saját torrented van és azt nevezed közösnek és oda teszed fel, vagy nem is tudom :S.

Serpa
közös privát.

Milyen közös? Nekem már megvan, csak érdekel.

Serpa
torrentrõl zúzzom.
szólj ha nem találod, vasárnap feldobom a közösre (az új netemmel 1,5giga gyorsan felér)

Axon
Megpróbálok keresni valami beszerzési helyet. Ha tudsz valamit, akkor dobj egy privit.

Axon
Jeeeesszzzzzzz!!!! :-)