• Axon
    Egyelőre a németekkel tolom a kampányt és abban eddig nem volt sivatagos pálya. Multiban pedig nem tudom kipróbálni, mivel otthon nincs net, a melóhelyemen meg a tűzfal miatt nem lehet.
    Amiben számomra jobb mint a demó az elsősorban a realitáson való javítás. A demóban nagyon arcade-os volt a harc és minden lőtt mindent. Egy 37 mm-es ágyú is simán szétlőtt egy tigrist. Na ezt eddig nem vettem észre, bár ennyire szélsőséges esettel még nem is találkoztam, de úgy vettem észre, hogy a gyengébb ágyúk nem sebzik - vagy csak alíg - az erősebb páncélzatú tankokat.
    Az emberek megjelenítése nagyságrendekkel jobb lett mint az első részben. Jól láthatóak és megpróbálnak "inteligensen" viselkedni. Azaz kúsznak, másznak, fedezéket próbálnak keresni, stb. Na csodát azért ne várj, de azért próbálták kihozni belőle a maximumot.
    Összeségében a játékélményen érzem a javulást pontosan a fentebb felsorolt javításoknak köszönhetően. Na meg tényleg szép lett a játék, mindenképpen élvezetes körbeforgatni a tankokat és megnézni minden oldalról, bár ez tényleg csak ideig-óráig köti le az embert. Azért a forgatható pályával nőtt a taktikai lehetőségek száma is. Ami engem zavar, az hogy az épületektől nem látszó egységek zöldel vannak rajzolva, ha ezt kikapcsolja az ember, akkor meg könnyen megfeledkezik egy-egy egységéről, mivel nem látja.
    Azért elmondható, hogy igazi trónfosztást a 2. rész majd csak a jobb modok megjelenésével tud elérni.