banner
  • Sith
    Szerintem sincs baj azzal hogy kikerült, egyrészt nincs benne az egész játék.. (bugos picit és vannak vele bajok, de hát ez egy béta)szóval aki ezzel megelégszik az meg is érdemli.
    Másrészt sajnos az első rész óta, ami igen csak csendben jött ki aztán egész szép sikereket könyvelt el elég sok idő eltelt. A 2. részről szerintem nem érdemes beszélni sajnos minden szempontból vissza lépés volt.
    Szóval legalább bekerült a köztudatba a dolog. És nekem pld van elő rendelésem.. de azért féltem a játéktól, persze volt sok szép video meg sok sok info és ígéret de a 2. rész előtt is volt legalább ennyi és mi lett a vége? Ez a béta csak megerősített a dologban hogy érdemes megvenni. Szóval Zero-val egyet értek szerintem sokan állnak így hozzá. Minden esetre elképzelhető hogy réteg játék lesz RPG FPS keverék egyrészt (amiből nem sok van), másrészt nem csőjáték ami manapság nem divat.
    Így elsőre tetszik a dolog, a játék is egészen igényes és a köré épített dolgok is azok (pld a kamu Sarif honlap).
    És az sem utolsó ha már kikerült valahogy a béta, nem véres szájú fenyegetőzésekkel van tele a világháló hanem próbálják ebből is a pozítivumot kihozni. (lásd hivatalos forum)