banner
  • súter
    Szerintem szimplán haladj az árral és játssz úgy ahogy épp jól esik. Külön arra gyúrni hogy mindent kifejlesz sztem fölösleges, hacsak nem ez a konkrét célkitűzésed, de első alkalommal inkább a történetre és a világra érdemes koncentrálni. Aztán amilyen stílust szimpatikusnak tartasz, úgy játszol, az ahhoz szükséges perkeket fejleszted. Stealtheléshez, nem kellenek a rambos perkek és ez fordítva is igaz. Hacheléssel sok xp-t lehet amúgy szerezni, és sok helyre be lehet jutni, ahol extra dolgokra lelhetsz, így azt nagyjából érdemes szinten tartani. A falátütés, icaros landing, gáz, elekromosság immusitás, nagyobb ugrás, nehéz láda emelgetős perk, meg új útvonalakat nyithat meg. Elég sokféleképpen el lehet jutni a célhoz, és sztem nincs tuti nyerő útvonal, persze néha le lehet vele egyszerüsíteni a dolgokat, de a többnyire a legrosszabb esetben is kéznél van egy mezei szellőzőnyílás valahol. Amúgy sztem ez egy olyan játék, amit többször is érdemes végigvinni, minden alkalommal kicsit más megközelítésből/perkekkel.