Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Így nem.
Viszont olcsóbban megkapod a DC-t, amiben már egybegyúrták ezeket. Hátrány, hogy az is új játékként jelenik meg, és töltheted le újra az egész adatmennyiséget. Ráadásul a régebbi mentések nem használhatók vele. Tehát érdemes még azelõtt DC-t venni hogy (újra) játszanál vele.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

coolpet
Sracok, ha a megvan a sima es a ML is mindketto steamen, de kulon regeltem oket, akkor tudok egyben jatszani a 2-ve?
ertem ugy hogy elkezdem az alapjatekot, es amikor odaerek a ML ponthoz akkor azt folytatom es az augjaim megmaradnak?

Battletag: coolpet#2467

Aborg
A hiba orvosolva! Az a eger vagy kepakadas ami a Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut -nal zavart a Win8-on, teljesen megszunt miutan leinstalaltam a jatekot es folraktam a sima verziojat a jateknak. Tokeletes!
Aborg
Koszi a tippeket! Sajnos nem jottek be 😞 Probaltam kulon-kulon, kombinaltam is a lehetosegeket de nem javult. Arra jutottam hogy levettem a menuban az eger erzekenyseget a defaultnak a felere, igy nem annyira szembeotlo az akadas. Bar lehet hogy nem is az egerrel van a baj mert ha csak siman, nyilegyenesen ballagok akkor is olyan erzes mintha hinarba lenne gabalyodva a labam, neha meglodulok, neha megakadok.
Köszi a segítséget! V-Sync gyanús lehet.
Malakai
Próbáld ki, hogy kikapcsolod vsync-et, esetleg triple bufferinget is mellé, ha úgy nem javul.

Ha úgy nem lett jobb, akkor próbáld ki, hogy regeditben a HKEY_CURRENT_USERSoftwareEidosDeus Ex: HRDC alatt két értéket megváltoztatsz.
g_debugFreeLookSpeedScalingRatio_Pitch : 00 00 00 00
g_debugFreeLookSpeedScalingRatio_Yaw : 00 00 00 00
Utána pedig játékban beállítod az egér érzékenységet.

Én is keresõben lestem ezeket, mert nem volt ilyen gondom, se alappal, se DC-al, igaz én Win7 alatt is vagyok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aborg
Grafikailag nekem tetszik. Bar eszrevettem hogy peldaul a fenyforrasok torhetetlenek, ha belelovok egy hintazo felig logo neonlampaba nem zavartatja magat es hintazik a maga modjan tovabb, a kornyezet rombolhatatlan, sok kis kacat van az asztalokon de mozdithatatlan stb... de ennek a jateknak mashol vannak az elonyei. Gondom kizarolag az eger szaggatott mozgasaval van, de az annyira idegesit hogy igy inkabb nem is jatszom, hacsak nincs ra valami javitas.
Amik a Redist mappában vannak általában azokat fel kell telepíteni.
Szerintem nem teljesen konzolport, inkább régebbi fejlesztésû grafikus motor megy alatta ezért vannak hiányosságok látványilag még egy 2010 & 2011-es címhez is hasonlítva is.
Aborg
Koszi a tippeket.
Rony94, megneztem a linked, ha jol ertem az valami univerzalis problemajat orvosolja a Win 8.1-nek? Nekem sima Win8-am van, mas jatekokkal nalam nincs egeres gond.

Mester 1987, szoval nalad is problemas ebben a jatekban az eger? Mit ertesz azalatt hogy "az összes VC++ (x86 & x64) + .NET FameWorkkal"? Es mas jatekok mennek rendesen?
Bocsi, annyira nem ertek a gephez, tudok instalalni es annyi 😊

Amugy ez a jatek konzolos port?
Nekem Windows 7-en is (x64), szinte az összes VC++ (x86 & x64) + .NET FameWorkkal...ezért tettem félre. Director's Cut, sõt patchcsel is.
Talán ez majd segít.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Aborg
Udv! Nektek megy rendesen a jeatek? Nalam nem megy siman a kep, olyan aprokat cukkan ha mozgok vagy ha korulnezek az egerrel. Nem teljesen folyamatos a kep ahogy mas jatekokban, eleg zavaro hogy igy akadozik. A gepen boven eleg a jateknak, nem gyenge hozza. A grafikai beallitasok se valtoztatnak ezen a probleman, mindegy hogy allitgatom be, mindig csinalja.
Gigabyte nVidia GeForce N660OC-2GD, 2GB kartyan jatszanam, 64-es Win8-on. Ja es a jatek verzioja a Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut, talan ez mar alapbol patcholt is, gondolom.
Kicsit merész dolog lenne, nekem legalábbis 😊
JaSoN HuNTeR
valószinû... szótár 😄 😄😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ennyi idõ alatt már simán ki lehetett volna játszani egy szótárral is. Meg lesz a magyarítás....valamikor. Türelem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

JaSoN HuNTeR
Jöhetne már magyarul.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

wedge31
Igen, négy van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

coolpet
4 vegkimenetel van nem?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 hiradas es egy nagy BUMM ha jol emlexem

Értem, kössz szépen!
Vannak szálak, amiket többféleképp megoldhatsz, de végeredményében tökmindegy, mert az ultimate végkimenetel a játék utolsó kérdésére adott, 3 lehetõségbõl kiválasztott válaszod dönti el.

Szal kb Mass Effect 3 befejezés, egy csomó ideig úgy tûnik, mintha számítana, hogy hogyan jutottál el a végére, de aztán végül mégsincs az egésznek semmi jelentõsége.

Teszek fel én is egy kérdést,
(mert kipróbáltam, de a játékmenet sajnos nem kötött le viszont a sztori az inkább)
hogy többféle végkimenetele van a dolognak, mint pl. egy Mass Effect-nek
vagy
egy sztori körül forog az egész, csak másképp lehet megoldani õket?
Nem, az elsõben fix célkereszt van.

Aha, úgy néz ki célzótávcsöves fegyvereknél, pl. nyugtatópuska, sima nézetnél nincs célkereszt, de középsõ egérre jön a távcsõ. Viszont pl. pisztolynál ott a célkereszt.
Ez az elsõben is így volt? Nagyon régen volt már, hogy játszottam vele, még megjelenéskor...
wedge31
Csak pakolgatni tudod de azt is csak akkor ha elég erõs vagy hozzá.

Van célkereszt.

Két gyors kérdés:
1. a ládákat tényleg csak pakolgatni tudom? Nem lehet szétverni egyiket sem?
2. célkereszt nincs? Kerestem a beállítások között, de nem találtam. Van célzás rásegítés, de nem azt keresem. Középsõ egérgombbal pedig a célzótávcsövet tudom bekapcsolni. De célkereszt?
genndy
Valószínûleg csak rossz a fájlszerkezet amit használnak, és bármi kicsi javítás van, leszedi újra a nagy fájlt a teljes méretével <#szomoru2>

Én is néztem tegnap, hogy mi ez. Letöltött 2 gigát. Létezne, hogy ilyen gyorsan ekkora javítás kell?
wedge31

a.carkey
Ezt hülyén csinálták meg, na, mintha sosem upgradelt volna a SE még simából collectorsnak valamit ...

A medve nem játék.

wedge31
Ez nem vitás, én is most töltöm le, dvd-röl már rég feltelepült volna.

a.carkey
Na megvettem. Megjelent a két eredeti között a játék, és tölthetem le.

A medve nem játék.

jarlaxxe
Jobban örültem volna ha az eredetimet felpatcheli mert igy gyak dobhatom ki a dobozos játékomat.

a.carkey
Azt írja most nekem, hogy a DC változat 3,99 euro. De mi változik a DCvel, mert a leírás sokmindent nem ír?

A medve nem játék.

wedge31
Újra le kell tölteni az egészet.

genndy
Kijött a Director's Cut, úgyhogy mostantól csak az kapható.
Gondolom majd frissítik a simáét is hogy oda mutasson (http://store.steampowered.com/app/238010/)

a.carkey
Szóval, ha megvan az alap és a ML, akkor ha megveszem a DCt mi változik? Újra le kell tölteni az egészet, felpatcheli magát DCnek, vagy mi fog történni?

A medve nem játék.

wedge31
Valszeg kivették, mivel a Director's Cut-ban minden benne van, vegyék azt a népek...<#nemtudom>

genndy
De, szerintem igen, majd ha az alapára (20€😉 lejjebb megy.

a.carkey
Ne haragudjatok már, de miért nem elérhetõ steamen a játék store lapja és a dlc oldala? Már megint mi változott kishazánkban a DE kapcsán?

A medve nem játék.

Gondolom ez nem lesz olcsóbb azoknak, akiknek megvan a játék +DLC. 😊
Akármilyen akciót is kapjon a játék.

wedge31
Igen, megvan a dlc is.

genndy
Akkor majd visszakapsz 1€-t, mert annyiba kerül, csak elárazták (ha megvolt a Missing Link is).

wedge31
Csak megvettem a Director's Cut kiadást, potom 5 euróért...

Megvan a Director\'s Cut steam-es ára. Akinek megvan az alapjáték és a Missing Link, annak kb. 1200 Ft lesz.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

wedge31
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut features.

Pc-s szempontból nem sok újdonság lesz kivéve talán a new game + ficsört.

coolpet
Elvileg marpedig nem halt meg senki sem.

Ha egy civil taja ahogy lecsapok egy ort, vagy egy civil meglat egy eszmeletlen testet, akkor ugrott a ghost meg a smooth operator bonusz?

genndy
Ha véletlenül halnak meg, az is számít. El kell õket húzgálni robbanó hordók meg robotok közelébõl is.
Missing Link külön játékként jelenik meg, külön sor lesz.

coolpet
mondtatok itt valami directors cut meg extended edition. Errol valami egyeb info?

Steames verzio van meg, missing Link nelkul.
Nemsikerult megint a konyves, pritchard es pacifism archi-t elerni, pedig nagyon igyekeztem.
Senkit nem oltem meg a fobosszokon kivul...
Ha steamen megveszem a missing linket, akkor beleintegralodik a jatekba es uj jatek eseten kibovul a tartalom?

na, szóval überbrutálban is végigjátszható. akkor gondoltak az alkotók az olyan 1xú lelkekre is, mint jómagam 😊)))

Vitatkoznék azzal, hogy elsõ végigjátszásnál nem ajánlott a humánusabb "no-kill" módszer. Én szinte végig csak kábítottam az embereket, és nem lett nehezebb a játék.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."