Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont olcsóbban megkapod a DC-t, amiben már egybegyúrták ezeket. Hátrány, hogy az is új játékként jelenik meg, és töltheted le újra az egész adatmennyiséget. Ráadásul a régebbi mentések nem használhatók vele. Tehát érdemes még azelõtt DC-t venni hogy (újra) játszanál vele.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ertem ugy hogy elkezdem az alapjatekot, es amikor odaerek a ML ponthoz akkor azt folytatom es az augjaim megmaradnak?
Battletag: coolpet#2467
Ha úgy nem lett jobb, akkor próbáld ki, hogy regeditben a HKEY_CURRENT_USERSoftwareEidosDeus Ex: HRDC alatt két értéket megváltoztatsz.
g_debugFreeLookSpeedScalingRatio_Pitch : 00 00 00 00
g_debugFreeLookSpeedScalingRatio_Yaw : 00 00 00 00
Utána pedig játékban beállítod az egér érzékenységet.
Én is keresõben lestem ezeket, mert nem volt ilyen gondom, se alappal, se DC-al, igaz én Win7 alatt is vagyok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem nem teljesen konzolport, inkább régebbi fejlesztésû grafikus motor megy alatta ezért vannak hiányosságok látványilag még egy 2010 & 2011-es címhez is hasonlítva is.
Rony94, megneztem a linked, ha jol ertem az valami univerzalis problemajat orvosolja a Win 8.1-nek? Nekem sima Win8-am van, mas jatekokkal nalam nincs egeres gond.
Mester 1987, szoval nalad is problemas ebben a jatekban az eger? Mit ertesz azalatt hogy "az összes VC++ (x86 & x64) + .NET FameWorkkal"? Es mas jatekok mennek rendesen?
Bocsi, annyira nem ertek a gephez, tudok instalalni es annyi 😊
Amugy ez a jatek konzolos port?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Gigabyte nVidia GeForce N660OC-2GD, 2GB kartyan jatszanam, 64-es Win8-on. Ja es a jatek verzioja a Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut, talan ez mar alapbol patcholt is, gondolom.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szal kb Mass Effect 3 befejezés, egy csomó ideig úgy tûnik, mintha számítana, hogy hogyan jutottál el a végére, de aztán végül mégsincs az egésznek semmi jelentõsége.
(mert kipróbáltam, de a játékmenet sajnos nem kötött le viszont a sztori az inkább)
hogy többféle végkimenetele van a dolognak, mint pl. egy Mass Effect-nek
vagy
egy sztori körül forog az egész, csak másképp lehet megoldani õket?
Ez az elsõben is így volt? Nagyon régen volt már, hogy játszottam vele, még megjelenéskor...
Van célkereszt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
1. a ládákat tényleg csak pakolgatni tudom? Nem lehet szétverni egyiket sem?
2. célkereszt nincs? Kerestem a beállítások között, de nem találtam. Van célzás rásegítés, de nem azt keresem. Középsõ egérgombbal pedig a célzótávcsövet tudom bekapcsolni. De célkereszt?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gondolom majd frissítik a simáét is hogy oda mutasson (http://store.steampowered.com/app/238010/)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Akármilyen akciót is kapjon a játék.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Pc-s szempontból nem sok újdonság lesz kivéve talán a new game + ficsört.
Ha egy civil taja ahogy lecsapok egy ort, vagy egy civil meglat egy eszmeletlen testet, akkor ugrott a ghost meg a smooth operator bonusz?
Missing Link külön játékként jelenik meg, külön sor lesz.
Steames verzio van meg, missing Link nelkul.
Nemsikerult megint a konyves, pritchard es pacifism archi-t elerni, pedig nagyon igyekeztem.
Senkit nem oltem meg a fobosszokon kivul...
Ha steamen megveszem a missing linket, akkor beleintegralodik a jatekba es uj jatek eseten kibovul a tartalom?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."