- nem tudom kicsoda vagyok: kiderülnek dolgok a karakterünk múltjáról, csak beszélgetni kell bizonyos emberekkel, és odafigyelni, aztán amint rajtad múlik, a döntéseiddel te alakítod kicsoda akarsz lenni - RPG. :)
- nem tudom mi a történet: ez szintén odafigyelés kérdése, kutatgatni, nyomozni kell, persze sokminden ködös ha bizonyos kérdéseket kezdünk el feltenni, de nagyon érezni hogy a jéghegy csúcsa csupán ami a bétában megmutatkozik sztori terén...éppen ott fejeződik be ahol jobban beindulna, ennyi alapján nem érdemes megítélni. A jó sztorik amúgy is általában úgy alakulnak, hogy kezdesz kapizsgálni dolgokat egy idő után, aztán kiderül amit igaznak hittél nem igaz, avagy részigazság, sokkal több van mögötte, aztán a sokkal több mögött is sokkal több van...úgy érzem jó lesz ez ha kirajzolódnak a részletek a teljes játékban, fokozatosan haladva előre, nincs gond azzal hogy szándékosan homályban tartanak, sőt... :)
- nem játszottam előző játékokkal: Én csak a második résszel játszottam, az elsővel nem, a másodikból sem emlékszem igazán semmi lényegesre, játszható rendesen a játék akkor is, ha nem tudtad eddig abszolút mi az a Deus Ex... :)