banner
  • gregtom6
    Végigjátszottam a játékot.
    Én annyira nem voltam oda érte, a játék alatt sokat csalódtam.
    Még az elején tényleg "kihat a történetre a játék", pár mondat erejéig, de ezek egy küldetést, meg semmi ilyesmit nem módosítanak.
    Persze, értem én, hogy sok munka volt így is mögötte, de akkor lett volna rövidebb, és mondjuk nem egy pontban találkozna össze az összes szál.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a pár dolog a játék elején is pl amikor a nőt megölték a SWATosok, még egy ideig mondogatták a SWATosok, h rájuk kellett volna hagyni a dolgot, stb.
    Az egyetlen dolog, ami érdekes volt, hogy bementem a női wc-re, és Pitchard megemlítette, h ne járkáljak oda.
    De az, hogy a játék végén kötelezően neked KELL kiválasztani a 3 végből 1-et, ez marhaság, ebből látszik, h abszolút nem figyelte a játék a megoldásaidat.

A fejlesztések jók, de nincs annyi, h ne lehetne teljesen kifejleszteni mindent. Meg különben is, vannak teljesen haszontalan dolgok. Én lopakodós voltam, de pont a Stealh Enhancer-nek nem láttam értelmét. Ki se fejlesztettem. Amikre költöttem, az mind azért kellett, mert nem tudtam megemelni valamit, h átbújjak egy nyamvadt szellőzőrácson, meg a bossok ellen kellettek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén bedobták a DX1 zenéjét, de hogy minek? mert nem a stáblista alatt szólt.
    Sok mellékküldetés ugyanott zajlott, legalábbis 2 ugyanolyan "tedd ártalmatlanná őket" küldetés igen.