banner
  • Ryder62
    Igen de sokszor láttam hogy két ellen egymás mellett állt (háttal nekem) és beszélgettek vagy csak ácsorogtak. Ilyenkor mindig megvárom hogy befejezzék a mondókájukat és elmenjenek az útjukra. Mert szerintem írtó baromi hülyén nézz ki hogy miközben az egyiket pofozgatom a másik csak ácsorog mert megdermed a kép. De párbeszédeknél is a háttérben mozgó NPC-k lefagynak a párbeszéd idejére. Ez van a Fallout-okban is ami sztem elég béna.

A másik hogy csak engem zavar az hogy a kivégzések, leütések nem dinamikusak? Ha falhoz támaszkodott ellent próbálok leütni beteleportálja a folyósó közepére és ott üti le Jensen. Vagy sokszor volt olyan hogy az ellen háttal volt és már fordult meg és akkor nyomtam a gombot. És pont az a kiütés animáció jött elő mikor Jensen megütögeti a vállát mire hátra nézz a fickó és jól pofán üti. De a legfurább mikor a fickó egy fal mellett jött én meg vártam a falhoz lapulva a saroknál és mikor meg jelent oldalról nyomtam egy kivégzést.
    Erre Jensen a folyosó közepén hátulról lábon szúrta és úgy vágta le. És mikor visszakaptam az irányítást a kivégzési jelenet elötti helyzetemhez képest vagy 3 méterrel odébb voltam.

Szóval erre kicsit jobban ügyelhettek volna hogy mikor melyik animációt használja a játék mert így vannak fura helyzetek.