banner
  • Skynet
    No lassan a végére érek (igen ilyen jó pepecselősen küldöm mellékküldikkel meg mindent szarráhekkelve átkutatva elolvasva..:D ), pár gondolat...
    -Főleg erről a tükrös kis vidám videóról ugrott be,úgytűnik a játék motorja tükör effektusra alkalmatlan legalábbis sehol semmi tükröződéssel nem találkoztam és a szobában a tükör is inkább be van törve...Namind1 ezcsak észrevétel..
    - Oké hogy hősünkkel van az erő meg hipercyborgosított de azért amikor megjelennek a sisakos fémmaszkos katonák kicsit vicces hogy egyetlen pofonnal leteríti bármelyiket. Igaz az a masz azon kívül hogy valszeg szart se látnak benne másra nem jó mert az alap 10mm-essel is pofánlőve őket elterülnek mint a nagyalföld..Ez szerintem kicsit gáz,rontja az AP skulók értelmét és a kihívást is.
    - Jó/rossz...ahogy eddig kivettem pár írásból szinte totálisan mind1 hogy ölünk vagy sem és még az is hogy kit. Én is kiírtottam az egész rendőrörsöt, de semmi hatás,tulajdonképpen pár karakteren kívül tökmind1 hogy ki él hal...
    - Most hogy körvonalazódik a sztori vége azt kell mondjam hogy mocskosmód kiszámítható volt...
    - Még 1 végigjátszás van benne, nem tudom hány megnyerés van,de eddig ilyen rendes segítős itt ott ölős amúgy verekedős hőskarakterrel tltam,másodikra megnézem mivan ha mindenkivel parasztleszek és szarok az egészbe...De kb ennyi,asszem ezután kitolom újra magyarosítva a DE első részét.:)