banner
  • broman191
    Tegnap kezdtem egy lövöldözős karaktert, szerintem bukta, elég lehetetlen így hogy 2-3 töltény van minden lelőtt ellenfélnél, nem lehet kellemesen szórni a golyókat... Lehet hogy alapvetően ad a játék lehetőséget a vérengzésre, és nem muszáj lopakodni, de mégis sokkal célravezetőbb egy lopakodós karakter mint egy gyilkos pszihopata... :) Tegnap csak úgy poénból kiirtottam az egész rendőrőrst, mindenki feküdt, erre kimegyek a főbejáraton, és az őr odavágja mintha mi sem történt volna "hogy van Jensen?" - Az igazat megvallva nem érzem túl jól magam...a hangok azt mondják hogy...sajnálom[durr. headshot.]:D A vérengzéseknek nincsenek következményei, nincs rendesen kidolgozva a játék ezen része, sajnos felesleges időt tölteni így vele...a lopakodásra több hangsúlyt fektettek érezhetően, úgy játszható igazán a game, máshogy is lehet, de minek, úgy erőltetett. Így sajna második végigjátszásnak nem sok értelmét látom, lövöldözni nem kifizetődő, nincs elég fontos döntés és elágazás sem, amely lényegesebben másabb játékmenetet szülne.