banner
  • Inquisitor
    Újrakezdtem a játékot tegnap. Mondom nem ölök, hát persze nem jött be. Az első küldetésnél volt egy nagy terem agresszív tökig fegyveres arcokkal ... persze a hent után kiderült, hogy simán kikerülhetőek lettek volna egy alternatív útvonalon :P
    Aztán detroitban volt, hogy valami tetőkön való körbeugrálásokkal eljutottam egy felrobbant(!) lakóházhoz, lemásztam egy tűzlétrán és kiderült, hogy valami gang területén vagyok. Mire kettőt pislogtam már tucat számra hullák vettek körül ...
    Most újra kezdem hét óra után, mert nem akarok ennyire gyilok lenni, másrészt kiismertem pár dolgot a játékban, harmadrészt meg lehet másra fejlesztek.
    Pl. lopakodós stílushoz kellhet a nehéz súly emelése fejlesztés, mert ahogy nézem az alternatív utak jó része erre épül, másrészt a rejtekhelyek jó része pl. hűtőszekrények mögött van :)
    A hackelés meg vicces, mert LVL4 és mellé az analízis azt hiszem LVL2, ehhez képest minden második LVL2 hackelés megszívat, de nem is kicsit. A fegyvercsempész jóarcoknál meg ennél sokkal nehezebb zárak vannak.

A rendőrségen a barna ruhás nyomozóval miként lehet beszélni, mert én udvarias voltam vele, még is elküldött a p*csába. Persze a boncterembe alulról így is be tudok jutni, meg rendőrség nagy részén meghackeltem szinte minden gépet, csak egyik mellékszálat pont nem tudom befejezni.

Ja igen, az informátor csajnak milyen összegeket érdemes kifizetni? :)
    És sört kell neki vinni?