banner
  • broman191
    Akik túl vannak, az első főellenségen, Barrett-en, csak azok olvassák csak el ezt a hozzászólást, spoilert következik! :D

"It's also possible, though somewhat tedious, to win this fight with the stun gun by repeatedly zapping Barrett. Shocking him with the stun gun stuns him temporarily and prevents him from both shooting or throwing his grenades, so the player can run circles around him while zapping him repeatedly." by Deus Ex Wikia - Ezt muszáj lesz kipróbálni a következő végigjátszáskor, szánalmasan nevettetően rossz hogy ez is működik egy boss-nál. :D

Kíváncsiságból, Youtube-on nézegetve a megoldásokat erre a boss fight-ra a Wikia-n talált után, észrevettem hogy elég sok a szerencsétlen, abszolút kreativitás hiányában szenvedő játékos, találtam 27-szer like-olt hozzászólást, amelyben az illető azt írja, hogy lopakodós karaktere van és nem tud továbbjutni, mert nem harcos irányba fejlesztett, és most cheat-et keres, másképp nem megy neki...mennyi időbe tartana észrevenni hogy 66 robbanó, és toxikus hordó van az adott hatalmas térben, amelyet rá lehet dobálni, ebből vagy 4-et, 5-öt rádobálva jön a cutscene és win...egy fél perces működő megoldás, ha tényleg nincs nálad semmi használható, és nem vagy harcos. Nem is függ fejlesztéstől, nem olyan nehezek a hordók-palackok...[sóhaj]

Kezdem egyre jobban megérteni, egyesek miért moslék sz4rozzák ezt a játékot, akik a grafika fikázásán és a bal egérgomb folyamatos nyomogatásán kívül máshoz nem igazán értenek (vagy nem is szeretnének érteni, ez inkább a gond), és a gondolkodás szó megemlítésétől is rettegnek, ijedten, sápadtan visszavonulnak CoD-ozni (nem a sztereotípiák és az adott játék által bennem gerjedő utálat miatt említettem pont a CoD-ot, "megtörtént események alapján" - láttam hozzászólást, amelyben a fentebb említett jelzőkkel illette egy user a játékot, és mondta megy vissza CoD 2-zni mert annak sokkal szebb a grafikája, és jobb játék is szerinte minde a DE HR [sok like -.-'']). Amikor minimálisan is gondolkodni kell egy játékban, nem nyilvánvaló minden elsőre (akár sokadszorra sem...), nem rágnak a szádba pop-up ablakokkal mindent, az már hatalmas gond egyesek számára.
    Remélem hogy a következő rész nem veszít majd a kidolgozottságából, mélységéből miattuk, a "szent cél érdekében", csak hogy a hasonló...finoman fogalmazva "kevésbé leleményes" játékosok...is megszerezhető vásárlói réteget képezhessenek...

Amúgy a mentés használható bossfight-ok alatt is (aki eddig nem tudta), csak nem QuickSave opcióval kell menteni, hanem ESC és úgy save (Valszeg nem így tervezték, ha már a QS tiltott alattuk, lehet javítják majd patch-ben, de pssszt! Senki ne említse meg a fejlesztőknek! :D). Megmelítem, mert ilyet is láttam hogy valaki írta de sz4r hogy nem lehet menteni közben...jajj jajj, annyi ember él tévhitekben a saját korlátoltsága miatt, aztán f0ssz4r a játék nekik. Egyrészt nevetséges, másrészt meg inkább dupla facepalm. :D

ui.: Aki sétrődöttséget érezne az irományom miatt és nem inge, akkor ne vegye magára, nem flame szándékkal írtam amit, inkább mondhatni szomorú tényfeltárásnak, halk észrevételnek.