Rossi1#5129
A két csík az erőnlétet jelzi. A vastag(színes) a fizikai állapotát, a vékony(barna) a pszichikai állapotát jelzi, lagalább is szerintem. Ifistáid akkor lesznek, ha leigazolod őket. Az igazolás menüpontban keress rá a játékosok szerinti igazolásra és azon belül rakd őket sorrendben szerződésük lejárta szerint. Nos akkor akik a legvégén vannak(nincs szerződésük), azok általában ifik. De csalfa a dolog, mert ott a max. érétékeiket látod és mikor leigazoltad őket csak akkor jössz rá, hogy szinte semmit sem tudnak:) És onnantól kezdheted őket növelni a pontjaidból. Én csináltam és nem nagyon jött be, mert az idő is véges, hiszen nem nevelhetsz ifiként egy 26 évest.:) Ezt szerintem csak akkor kezdjétek el, ha már annyi pontotok van, mint a bűn és nem tudtok vele mit kezdeni.
KÉRDÉS:
Felraktam a Spark mezcsomagot és a Papi rostert a fifahungary-ról. És most van egy kis kavalkád a rosteremben. Kaka a német válogatottt tagja és az olaszoknál is vannak oroszok meg Redondo és a Bolton a Lens mezében játszik.:) Szóval Help me please, ha tud valaki. Köszi Rossi1