Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, rakd fel a menüt, meg a csukákat meg még ilyen apróságokat valahova, engem érdekelnek...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Aha:))))))))))))))))))))

Breki33
tényleg? :-)
Breki33
most néztem meg megy
ftp://lomungtung.no-ip.com/
we
we

0:/WE7 International PC/We Real Team PC/

Sajna kisebbik ADSL-el elég nehéz lenne 600 megát felpakolni
A múltkor a zdata-khoz is egy éjszaka kellett pedig azok csak 100-200 megások.

Esetleg külön stadionokat, csukákat, labdát ilyesmit.
Ha mondasz egy helyet, ahova felteheti, akkor felteszi!

EndreMan
Kedves Breki!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha neked lejött WeReal patch,nem fog felkerülni vmilyen itthoni ftp-re vagy ilyesmi?? Mert egyszerûen borzalmas az a külföldi, a sebességen még túltenném magamat de most pl már fél napja nem elérhetõ...

Breki33
Az akkor a Bayern stadion :-)
Ezt a fix játékos dolgot meglehet úgy csinálni, hogy a kamera a játkost kövesse és ne a labdát?

fhsasa
én szerencsés vagyok mert nekem csak 1 stadionban lassul. a nevét nem tudom, de a háló piros-fehér színû. akkor viszont nagyon szar

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
nemis általánosságban írtam, csak érdekességképpen
amúgy bocsi, hogy tegnap gyorsan léptem
Breki33
azt én igen
tegnap a Shrek2-es DVD-t nehezebb volt beállítani P
The Hedgehog
nem lehet általánosítani! Mindíg más miatt lassul. Ingadozó azért mert nem tudták rendesen a hardware-hez igazítani a képernyõfrissítést... ennyi! Oszt hogy valakinél új stadionokkal nem lassúl vagy új patchel az aztán már tök mindegy!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

9csöves9
nekem meg amióta tévén nyomom azóta nem lassul.csak a tv beállitásokat még nem találtam el

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Nekem akkor három másodperc alatt átfutja

Amúgy érdekes dolog ez a lassulás
ugye volt hogy néha lassu volt új meccset betöltök akkor jó

Namost ez a buheráltal a stadionok berakása után megjavult sose lassult.
Ugyanúgy a WeREal-al
De abban nem tetszett az eredeti labda és bár lehet választani az eredetit kicseréltem
Erre megint lassú lett egyszer.

Aztán azis érdekes, hogy volt, mikor multiban mindig jó volt most meg van mikor fordítva.
9csöves9
akinek lassul az csak ugy tud vele jáccani

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

shevy
próbálta már valaki double speed meccset? nagyon komoly :)

Breki33
Breki rithán szokta
néha man esetleg ha 9-en vagyunk
de én inkább multizok
shevy
breki te stratégiát szoktad állítgatni?

Breki33
aimet leírtam azoknál ottmarad, de nem fog hozzátapadni
az unrealisztikus is lenne sztem
shevy
úgy értem hogy a lábadon marad a labda nem pedig elgurul

Breki33
hátha elécsúszol és elakad benned (a labda nem a baba)
vagy a terpeszes csúszás

de nem biztos, hogy értem a kérdést, ezek is 1-essel való beszúszások
én mostanában vészhelyzetben 3-5-2A-t
shevy
be lehet ugy csuszni hogy a labda ne guroljon el, szóval hogy nem csak a körrel? ti milyen taktikát alkalmaztok a meccseken?

Na hogy ne csak "vitaszerû" dolgok legyenek,legújabb kalandom.
Kezdem azt hinni hogy ez a játék nem nekem való...
A Master League idény végén mint egy felüdülés képpen mindig játszok valami EB-t,VB-t.Most egy EB jött soron,ahol a német válogatottal szépen eljutok az elõdöntõig.Ott Csehország következett.
Kiegyenlitetten kezdõdik,aztán egy oldalirányú rossz becsúszásom nyomán /a félpályánál/ kiállitja az egyik középpályásom.Na visszaállni kontrára,már nem éppen nekem áll a zászló onnan. 2. félidõ eleje,Koller fejes 0-1.Emberhátrányban 3 csatárra váltok + támadó taktika és 5 percel a vége elõtt kiegyenlitek.Hosszabitás.105. percben kiugrana egy cseh,nincs mit tenni 16-os elõtt felrugom,egy védõ leküldve.Immár 9 emberrel az utolsó 15 percre.És a 115. percben egy beadás után Lauth fejes,2-1 ide.Már-már meggyujtom az örömtüzeket,amikor a csehek felnyomulnak a kapu elé,lecsorog egy beadás,én simán a cseh játékos mellé futok hogy szoritsam oldalra,lenyomom a szerelés gombot erre produkál egy hatalmas hasraesést,11-es.Persze belövik,11-esek,kiestem...
Milyen vidám játék ez!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33

meg kéne nézni miben különbözik
sejtésem szerint mikor egy számra kettõ van
Breki ez nagyon kira! A téli idõjárás nem teccik!
Akkor 20 stadion van benne????? akkor tudták növelni a stadionok számát, nem?

Breki33
képek

Breki33
Nah végre lejött a WeReal patch

Elsõ benyomások röviden
A mezek jók, frissek, de elég sok collarhibás, mondjuk ez javítható

A kezdõkép Raul-os sarokban a készítõkkel, aztán a fõmenû aminek képét már belinkeltem számomra nehezen olvasható

A roster tartalmaz argentin, brazil csapatokat (Santos)
A Wolfi féle roster talán jobbnak tûnik.

Tetszett: Vieri haja élethûbb a valóshoz hasonló viszont Baros meglepetésre süni.

A labda alapban bordó v piros Nike de választhatóak a labdák
Gondolom ha az alap helyére berakom a mostani Nike-t akkor még lehet választani.
Cipõk szépek, bár talán a Hedge által készített Breki's kicsit jobb.

20 stadiont számoltam meg szép gyepekkel

Idõjárásnál summer és winter van.
fhsasa
de legalább nem nyomták fel
remélem az adatbázis megmaradt :)

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

The Hedgehog

Srácok az FH szerverével kisebb gondok akadtak! Részleteket csak akkor tudok mondani ha megjött a rendszergazdi!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
nem megy az ftp pedig már csak három file kéne
Breki33
nem szokásom megsértõdni
kiakadni szoktam meg dühös lenni

sztem nem voltam senkivel úgymond tapló
ugye van ahol aki oldalakon keresztül segíteni próbál azt nem taplózzák le, hanem megköszönik, áh mindegy

sajnálom ha nem tetszik ahogy válaszolok
sztem korrektul leírtam, arra igazából nincs idõm, hogy szájbarágósan leírjam, hogy a file menupont 4 edik sorában lévõ ponttal megnyitod .....

nem vagyok oktatócsomag másrészt ha ezzel foglalkoznék akkor nem jutna idõm a nõkre P

Najo igazából kb 4-5 fórumot kell angolul olvasgatnom, hogy a legfrisebb letöltéseket patcheket megleljem tájékozott legyek az új dolgokban.
Valakit ez nem érdekel engem speciel igen és a privát üzenetek e-mailek és egyebek alapján másokat is.

Kicsit úgy érzem sokan itt úgy érzik én valami szolgáltatás vagyok akinek kötelessége korrekten válaszolni.
Sztem ajándék lónak ne nézd a fogát

Én nem kapok pénzt, hogy ezt csinálom, legföljebb a cikkeimért.

Breki33
sztem BL nem lesz benne
esetleg hasonló

ajánlom a Wendetta-t esetleg a Wolf-ot
Gondoltam, hogy meg fogsz sértõdni. De olvasd el mit írtam a végén direkt ezért... "Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének õk is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi."
2. A resize-ot nem én kérdeztem, egyébként abban igazad van, hogy ilyen ügyekben a szótárhoz kéne fordulni, az is igaz, hogy mind itt, mind a Fifahungary-n segítséget kértem tõled, de nézd meg a válaszaidat, ahelyett, hogy egyszer leírtad volna(dedósan) normálisan a lépéseket, vagy a megoldást, egyszavakban válaszoltál, aminek a felét abszolút nem értettem. Errõl is írtam az elõzõ "levelemben", hogy sokan nem értenek a géphez annyira, mint te.R-go dedósan célszerû válaszolni, mert úgy biztos megértik(én is). Aztán amit a számítógéprõl írtam azt nem negatívan értettem, hanem mint tényt, biztosan jobb vagy e téren nálam, szóval ezt nem értem miért vetted bántásnak. Lényegében ennyi, csak a félreértések végett. Ja, és a stílus...Részben igazad van, de én azt vallom, hogy ahogy feléd közelednek légy te is olyan a másikkal szemben és azért mert máshol taplók veled azért nem az ittenieket kéne "büntetned"(nem tudok jobb szót). Még1szer nem sértésnek szánom ezeket csak szólok, hogy én így látom. Csaó Rossi1! Ha esetleg én látom rosszul(mert lehet), akkor nyugodtan mondjátok meg.
fhsasa
vszeg leállt a netkozpont és nem vették észre. reméljük csak ez..

balintka
Hali! Nektek bejön a fifahungary.com? Nekem ezt írja ki:

Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /var/www2/www.netkozpont.hu/fifahungary/db/db.php on line 88

mohus
egyetértek:)egy kis kitétellel...

a konzolos (nanáhogyjobb,mintapécés) változathoz én értek itt a legjobban

jöhet a flame...már úgyis uncsi ez a fórum, mivel csak havas pályákról meg reklámtáblákról szól:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hali! Azt szeretném megkérdezni,hogy mit rakjak fel a játékhoz, hogy normális BL, legyen meg skinek?
Nincs vmi ehez hasonló megapack?

Itt egy kis videó, amin davids megcsinálja zidane cselét! Persze WE7I-bõl:)!

>>>Videó<<<

HEHE, az a duplázásod a te hibád, és az a bunda, enyém jogos:)))

valakinek megvan a WE REal Team patch? mert az kiszedhetné a jó dolgokat belõle és odaadhatná!

Breki33
Esõs pálya

Breki33
Az a WeRealPatchban van benne

Amúgy bundáztál mert nálam két 4999 -van :-)
Thx! Nem is vettem észre! :))))) Talán a havas pályát is le lehet tölteni valahonnan?

Breki33
GRATULÁLOK

öné a jubileumi hozzászólás P
Breki33
Más is kétszer látja ugyanazt a képet?
Na ez hiányzik az alapjátékból.A hóesés,meg a havas pálya.Talán ennyire havas nem kéne,mert ezen már lehet nem játszanák le a meccset...
Remélem a WE8-ban már benne lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszi!

Ismerem!

Breki33
Havas pálya

Breki33
Igen

innen
meg

innen

Amúgy ezt ismered?

klikk
Breki33
Breki33
tudom mire céloztál