5645
-
#5165 hmm érdekes! lövésem sincs mi a gond... :( -
#5164 nemhiszem mert teljesen "szűz" volt az install,tehát az eredeti data file-t akartam megnyitni -
#5163 gáz! lehet, hogy egyik "pakolásnál" elszállt nem?! -
#5162 Veletek volt már ilyen ??????
az Afs Explorerrel nemtom megnyitni a data-t,mert vmi "Coherence error-t ír ki,meg azt hogy Afs-file is corrupted!!"
HELP ! -
#5161 Bolgár nyugdíjas emigráns! -
#5160 Egyenlőre nem tudok segíteni mert még fel se raktam.
Kicsit le vagyok maradva, még a WeReal patch is újdonság nekem, ha arra felrakom még azt se fogom tudni melyik új dolog melyik patchban van.
Amúgy ha már a WeRaal-nál tartunk tudja valaki ki az a Cseheknél, hogy Stoichkov? -
#5159 köszi Quaresma a peccset de én inkább megvárom mig kipihenten hazajössz és elküldöd nekem a Siófok mezt és adatbázist -
#5158 Nah Breki kellene egy kis segitség. Mindent megcsináltam amit írt Quare, de nem műxik. Kössz előre is. (Azért jó, hogy megcsinálom a Honvéd adatbázisát és én nemtudom használni :D) -
balint08 #5157 nagyon állat a patch!!!
-
balint08 #5156 jó nyaralást quare!
"Mert megérdemled" -
Quaresma #5155 köszi! de jó hogy itt vagy Breki! Majd segíts nekik a patchben, ha elakadnak, meg amúgy is figyeld az FH-t! -
#5154 jó nyaralást -
Quaresma #5153 Itt van, nem csak igérgettem! nagyon siettem vele, ezért bvan egy kissebb gond az adatbázis telepítésével! De nem nagy cucc! Részletek az FH-n! Én ma megyek el, egy ideig nem leszek! -
Quaresma #5152 Quaresma Mega Patch
Tartalom:
- Legfrisseb Adatbázis
- Magyar Csapatok:
- Ferencváros
- Újpest
- Budapest Honvéd
- Aranycsapat (54-es magyar válogatott)
- Crystal Palace (Torghelle, Király)
- Mez az összes csapathoz
- Játékvezető mezek
- Új labda
- Új csukák
- Új menü és menü zene
- Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate..stadion frissitések)
- ...És még sok más... -
balint08 #5151 nem kérdeztem semmit ( olvastam az fh-t ) -
balint08 #5150 szögletes gól !!!
belsővel a (hátsó kapufa besegített) -
balint08 #5149 na quare mi van a patchel
-
#5148 www.mutassnekünkcsodát.hu -
Quaresma #5147 nah 5 csillagon szögletből csavartam gólt, nagyon nagyon szép lett! Mindig becsavarom a kapu elé, vagy becsusztatják, vagy bemegy valahogy, nagyon jó! -
#5146 Nem lebaszás csak látod ő is a mi világunkban él :D -
Quaresma #5145 nyugi, semmi baj, nem baszott le senki! Én nem haragszom! -
Quaresma #5144 Az van, hogy tegnap nagyon sok dolgom volt, vasárnap megsyek el egy hétre nyaralni....de a patch tegnap majdnem kész lett! Végülis ma készen lesz és holnap lehet már letölteni! A csuszásnak előnye is van, mert plusz dolgok kerűlnek a patchbe! Ma mindenképpen kész lesz! -
Laca1985 #5143 Jo bocsi!De azert meg nem kell lebaszni! -
#5142 hagyd már! Nem gondolod, hogy azért neki is van magánélete nem csak neked?! Hozza ha tudja! Légy türelemmel! -
Laca1985 #5141 Quaresma!
Letszi siess a patchel mert csak kb 1 orat leszek fenn!Es mostanaban sajna nem jutok nethez!:((Koszi! -
Quaresma #5140 nem tudom, van pár! pl az FH-ra is kelehet rakatni has zép gól, csak el kell nekem kűldeni mailba a mentést! -
#5139 Melyik is az az oldal ahová gólokat lehet elküldeni ? -
#5138 "De akkor mik a szines nyilak? "
a színes nyilak arra utalnak, hogy a tulajdonságai (speed stamina stb) milyen "nagyságban" lesznek érezhetők a meccs alatt...pl Ronaldo kék nyillal középszerű, átlagos játékos teljesítményre lesz csak képes -
#5137 "A két csík az erőnlétet jelzi. A vastag(színes) a fizikai állapotát, a vékony(barna) a pszichikai állapotát jelzi, lagalább is szerintem."
a barna az accumulated fatigue...vagyis a "felhalmozódott fáradtság"...ez érte utól a nagy csapatokat az EB-n:)))többet kellett volna pihenni -
balint08 #5136 de én belőttem -
Quaresma #5135 aha, én is ma próbálgattam, egy kapufa és egy nagy kavarodás lett belőlük 5 csillagon:) -
balint08 #5134 aztalabazta tökpengőcki!!!!!!!!!
szögletből rúgtam gólt 3csillagos szinten!!!!!!!!!! -
Rossi1 #5133 Köszi Quares!
Szerintem a vastag színes csík jelzi ki mennyire fáradt és a vékony, hogy ki milyen állapotban van fejben. Aztán lehet, hogy nem így van. -
Quaresma #5132 jah bekavart a dolog, mnert a rosterben van 2 hiba, éppen az egyik a KAKA hiba.. meg az hogy a mezek neme hhez a rosterhez készültek, de semmi baj! Holnap fent lesz a patchem, és ha érdekel és letöltöd, akkor minden nagyon kira lesz:)! -
Quaresma #5131 a vékony barna nem azt jelzi, hogy ki mennyire fáradt? mert szerintem igen! -
ToMy_ #5130 hat ezt nem vagom...
azt mondod, a vekony barna csik a pszichikai allapotot jelzi. Vagyishogy jokedve mennyire van fogytan. De akkor mik a szines nyilak? -
Rossi1 #5129 A két csík az erőnlétet jelzi. A vastag(színes) a fizikai állapotát, a vékony(barna) a pszichikai állapotát jelzi, lagalább is szerintem. Ifistáid akkor lesznek, ha leigazolod őket. Az igazolás menüpontban keress rá a játékosok szerinti igazolásra és azon belül rakd őket sorrendben szerződésük lejárta szerint. Nos akkor akik a legvégén vannak(nincs szerződésük), azok általában ifik. De csalfa a dolog, mert ott a max. érétékeiket látod és mikor leigazoltad őket csak akkor jössz rá, hogy szinte semmit sem tudnak:) És onnantól kezdheted őket növelni a pontjaidból. Én csináltam és nem nagyon jött be, mert az idő is véges, hiszen nem nevelhetsz ifiként egy 26 évest.:) Ezt szerintem csak akkor kezdjétek el, ha már annyi pontotok van, mint a bűn és nem tudtok vele mit kezdeni.
KÉRDÉS:
Felraktam a Spark mezcsomagot és a Papi rostert a fifahungary-ról. És most van egy kis kavalkád a rosteremben. Kaka a német válogatottt tagja és az olaszoknál is vannak oroszok meg Redondo és a Bolton a Lens mezében játszik.:) Szóval Help me please, ha tud valaki. Köszi Rossi1 -
ToMy_ #5128 Es az a ket csik mifeneten jelenthet?
Az oke, hogy a nyilak a moralt.
Meg az is oke, hogy, a zold csik az eronlet.
De mi a harmadik? Az a vekony, a zold csik alatt kozvetlenul?
Amugy a jatekosok kar, hogy nem fejlodnek menet kozben is...
Ja, es mikor lesznek ifistaim, akiket kepezhetek kedvemre? Mert ir ilyet, de meg soha nem volt aktivalhato az a menupont... -
#5127 sztem sehogy....elvileg traininggel talán lehet, de én még nem próbáltam
ezt azért gondolom mert fiatal titánokat, lehet vásárolni és tréningezttni (tarining promised youth players)
de ezt sem próbáltam...
ha valaki nem bírja szuflával akkor le kell cserélni:)
de a játékosok stamina értékeit át is írhatod 99re:) -
#5126 jaja ez így van! ha fáradtan játszatod őket huzamosabb ideig akkor sérülékenyebbek. szal erre vigyázni kell! nekem Giggsy így hagyott ki majd egy idényt!!!