Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
ftp://lomungtung.no-ip.com/
we
we
0:/WE7 International PC/We Real Team PC/
Sajna kisebbik ADSL-el elég nehéz lenne 600 megát felpakolni
A múltkor a zdata-khoz is egy éjszaka kellett pedig azok csak 100-200 megások.
Esetleg külön stadionokat, csukákat, labdát ilyesmit.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha neked lejött WeReal patch,nem fog felkerülni vmilyen itthoni ftp-re vagy ilyesmi?? Mert egyszerûen borzalmas az a külföldi, a sebességen még túltenném magamat de most pl már fél napja nem elérhetõ...
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
amúgy bocsi, hogy tegnap gyorsan léptem
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amúgy érdekes dolog ez a lassulás
ugye volt hogy néha lassu volt új meccset betöltök akkor jó
Namost ez a buheráltal a stadionok berakása után megjavult sose lassult.
Ugyanúgy a WeREal-al
De abban nem tetszett az eredeti labda és bár lehet választani az eredetit kicseréltem
Erre megint lassú lett egyszer.
Aztán azis érdekes, hogy volt, mikor multiban mindig jó volt most meg van mikor fordítva.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az unrealisztikus is lenne sztem
vagy a terpeszes csúszás
de nem biztos, hogy értem a kérdést, ezek is 1-essel való beszúszások
én mostanában vészhelyzetben 3-5-2A-t
Kezdem azt hinni hogy ez a játék nem nekem való...
A Master League idény végén mint egy felüdülés képpen mindig játszok valami EB-t,VB-t.Most egy EB jött soron,ahol a német válogatottal szépen eljutok az elõdöntõig.Ott Csehország következett.
Kiegyenlitetten kezdõdik,aztán egy oldalirányú rossz becsúszásom nyomán /a félpályánál/ kiállitja az egyik középpályásom.Na visszaállni kontrára,már nem éppen nekem áll a zászló onnan. 2. félidõ eleje,Koller fejes 0-1.Emberhátrányban 3 csatárra váltok + támadó taktika és 5 percel a vége elõtt kiegyenlitek.Hosszabitás.105. percben kiugrana egy cseh,nincs mit tenni 16-os elõtt felrugom,egy védõ leküldve.Immár 9 emberrel az utolsó 15 percre.És a 115. percben egy beadás után Lauth fejes,2-1 ide.Már-már meggyujtom az örömtüzeket,amikor a csehek felnyomulnak a kapu elé,lecsorog egy beadás,én simán a cseh játékos mellé futok hogy szoritsam oldalra,lenyomom a szerelés gombot erre produkál egy hatalmas hasraesést,11-es.Persze belövik,11-esek,kiestem...
Milyen vidám játék ez!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor 20 stadion van benne????? akkor tudták növelni a stadionok számát, nem?
Elsõ benyomások röviden
A mezek jók, frissek, de elég sok collarhibás, mondjuk ez javítható
A kezdõkép Raul-os sarokban a készítõkkel, aztán a fõmenû aminek képét már belinkeltem számomra nehezen olvasható
A roster tartalmaz argentin, brazil csapatokat (Santos)
A Wolfi féle roster talán jobbnak tûnik.
Tetszett: Vieri haja élethûbb a valóshoz hasonló viszont Baros meglepetésre süni.
A labda alapban bordó v piros Nike de választhatóak a labdák
Gondolom ha az alap helyére berakom a mostani Nike-t akkor még lehet választani.
Cipõk szépek, bár talán a Hedge által készített Breki's kicsit jobb.
20 stadiont számoltam meg szép gyepekkel
Idõjárásnál summer és winter van.
remélem az adatbázis megmaradt :)
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
kiakadni szoktam meg dühös lenni
sztem nem voltam senkivel úgymond tapló
ugye van ahol aki oldalakon keresztül segíteni próbál azt nem taplózzák le, hanem megköszönik, áh mindegy
sajnálom ha nem tetszik ahogy válaszolok
sztem korrektul leírtam, arra igazából nincs idõm, hogy szájbarágósan leírjam, hogy a file menupont 4 edik sorában lévõ ponttal megnyitod .....
nem vagyok oktatócsomag másrészt ha ezzel foglalkoznék akkor nem jutna idõm a nõkre P
Najo igazából kb 4-5 fórumot kell angolul olvasgatnom, hogy a legfrisebb letöltéseket patcheket megleljem tájékozott legyek az új dolgokban.
Valakit ez nem érdekel engem speciel igen és a privát üzenetek e-mailek és egyebek alapján másokat is.
Kicsit úgy érzem sokan itt úgy érzik én valami szolgáltatás vagyok akinek kötelessége korrekten válaszolni.
Sztem ajándék lónak ne nézd a fogát
Én nem kapok pénzt, hogy ezt csinálom, legföljebb a cikkeimért.
2. A resize-ot nem én kérdeztem, egyébként abban igazad van, hogy ilyen ügyekben a szótárhoz kéne fordulni, az is igaz, hogy mind itt, mind a Fifahungary-n segítséget kértem tõled, de nézd meg a válaszaidat, ahelyett, hogy egyszer leírtad volna(dedósan) normálisan a lépéseket, vagy a megoldást, egyszavakban válaszoltál, aminek a felét abszolút nem értettem. Errõl is írtam az elõzõ "levelemben", hogy sokan nem értenek a géphez annyira, mint te.R-go dedósan célszerû válaszolni, mert úgy biztos megértik(én is). Aztán amit a számítógéprõl írtam azt nem negatívan értettem, hanem mint tényt, biztosan jobb vagy e téren nálam, szóval ezt nem értem miért vetted bántásnak. Lényegében ennyi, csak a félreértések végett. Ja, és a stílus...Részben igazad van, de én azt vallom, hogy ahogy feléd közelednek légy te is olyan a másikkal szemben és azért mert máshol taplók veled azért nem az ittenieket kéne "büntetned"(nem tudok jobb szót). Még1szer nem sértésnek szánom ezeket csak szólok, hogy én így látom. Csaó Rossi1! Ha esetleg én látom rosszul(mert lehet), akkor nyugodtan mondjátok meg.
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /var/www2/www.netkozpont.hu/fifahungary/db/db.php on line 88
a konzolos (nanáhogyjobb,mintapécés) változathoz én értek itt a legjobban
jöhet a flame...már úgyis uncsi ez a fórum, mivel csak havas pályákról meg reklámtáblákról szól:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nincs vmi ehez hasonló megapack?
valakinek megvan a WE REal Team patch? mert az kiszedhetné a jó dolgokat belõle és odaadhatná!
Remélem a WE8-ban már benne lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ismerem!
errõl elmondtam a véleményem
amúgy most átrakva 1024-be sem cseszi szét Termi képe
a 60% pedig kb ugyanekkora