• Rossi1
    Gondoltam, hogy meg fogsz sértődni. De olvasd el mit írtam a végén direkt ezért... "Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének ők is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi."
    2. A resize-ot nem én kérdeztem, egyébként abban igazad van, hogy ilyen ügyekben a szótárhoz kéne fordulni, az is igaz, hogy mind itt, mind a Fifahungary-n segítséget kértem tőled, de nézd meg a válaszaidat, ahelyett, hogy egyszer leírtad volna(dedósan) normálisan a lépéseket, vagy a megoldást, egyszavakban válaszoltál, aminek a felét abszolút nem értettem. Erről is írtam az előző "levelemben", hogy sokan nem értenek a géphez annyira, mint te.R-go dedósan célszerű válaszolni, mert úgy biztos megértik(én is). Aztán amit a számítógépről írtam azt nem negatívan értettem, hanem mint tényt, biztosan jobb vagy e téren nálam, szóval ezt nem értem miért vetted bántásnak. Lényegében ennyi, csak a félreértések végett. Ja, és a stílus...Részben igazad van, de én azt vallom, hogy ahogy feléd közelednek légy te is olyan a másikkal szemben és azért mert máshol taplók veled azért nem az ittenieket kéne "büntetned"(nem tudok jobb szót). Még1szer nem sértésnek szánom ezeket csak szólok, hogy én így látom. Csaó Rossi1! Ha esetleg én látom rosszul(mert lehet), akkor nyugodtan mondjátok meg.