5645
  • Quaresma
    Persze, rakd fel a menüt, meg a csukákat meg még ilyen apróságokat valahova, engem érdekelnek...
  • Quaresma
    Aha:))))))))))))))))))))
  • Breki33
    tényleg? :-)
  • Breki33
    most néztem meg megy
    ftp://lomungtung.no-ip.com/
    we
    we

0:/WE7 International PC/We Real Team PC/

Sajna kisebbik ADSL-el elég nehéz lenne 600 megát felpakolni
    A múltkor a zdata-khoz is egy éjszaka kellett pedig azok csak 100-200 megások.

Esetleg külön stadionokat, csukákat, labdát ilyesmit.
  • Quaresma
    Ha mondasz egy helyet, ahova felteheti, akkor felteszi!
  • EndreMan
    Kedves Breki!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha neked lejött WeReal patch,nem fog felkerülni vmilyen itthoni ftp-re vagy ilyesmi?? Mert egyszerűen borzalmas az a külföldi, a sebességen még túltenném magamat de most pl már fél napja nem elérhető...
  • Breki33
    Az akkor a Bayern stadion :-)
  • PrOceSs
    Ezt a fix játékos dolgot meglehet úgy csinálni, hogy a kamera a játkost kövesse és ne a labdát?
  • fhsasa
    én szerencsés vagyok mert nekem csak 1 stadionban lassul. a nevét nem tudom, de a háló piros-fehér színű. akkor viszont nagyon szar
  • Breki33
    nemis általánosságban írtam, csak érdekességképpen
    amúgy bocsi, hogy tegnap gyorsan léptem
  • Breki33
    azt én igen
    tegnap a Shrek2-es DVD-t nehezebb volt beállítani P
  • The Hedgehog
    nem lehet általánosítani! Mindíg más miatt lassul. Ingadozó azért mert nem tudták rendesen a hardware-hez igazítani a képernyőfrissítést... ennyi! Oszt hogy valakinél új stadionokkal nem lassúl vagy új patchel az aztán már tök mindegy!
  • 9csöves9
    nekem meg amióta tévén nyomom azóta nem lassul.csak a tv beállitásokat még nem találtam el
  • Breki33
    Nekem akkor három másodperc alatt átfutja

Amúgy érdekes dolog ez a lassulás
    ugye volt hogy néha lassu volt új meccset betöltök akkor jó

Namost ez a buheráltal a stadionok berakása után megjavult sose lassult.
    Ugyanúgy a WeREal-al
    De abban nem tetszett az eredeti labda és bár lehet választani az eredetit kicseréltem
    Erre megint lassú lett egyszer.

Aztán azis érdekes, hogy volt, mikor multiban mindig jó volt most meg van mikor fordítva.
  • 9csöves9
    akinek lassul az csak ugy tud vele jáccani
  • shevy
    próbálta már valaki double speed meccset? nagyon komoly :)
  • Breki33
    Breki rithán szokta
    néha man esetleg ha 9-en vagyunk
    de én inkább multizok
  • shevy
    breki te stratégiát szoktad állítgatni?
  • Breki33
    aimet leírtam azoknál ottmarad, de nem fog hozzátapadni
    az unrealisztikus is lenne sztem
  • shevy
    úgy értem hogy a lábadon marad a labda nem pedig elgurul
  • Breki33
    hátha elécsúszol és elakad benned (a labda nem a baba)
    vagy a terpeszes csúszás

de nem biztos, hogy értem a kérdést, ezek is 1-essel való beszúszások
    én mostanában vészhelyzetben 3-5-2A-t
  • shevy
    be lehet ugy csuszni hogy a labda ne guroljon el, szóval hogy nem csak a körrel? ti milyen taktikát alkalmaztok a meccseken?
  • Gabe18
    Na hogy ne csak "vitaszerű" dolgok legyenek,legújabb kalandom.
    Kezdem azt hinni hogy ez a játék nem nekem való...
    A Master League idény végén mint egy felüdülés képpen mindig játszok valami EB-t,VB-t.Most egy EB jött soron,ahol a német válogatottal szépen eljutok az elődöntőig.Ott Csehország következett.
    Kiegyenlitetten kezdődik,aztán egy oldalirányú rossz becsúszásom nyomán /a félpályánál/ kiállitja az egyik középpályásom.Na visszaállni kontrára,már nem éppen nekem áll a zászló onnan. 2. félidő eleje,Koller fejes 0-1.Emberhátrányban 3 csatárra váltok + támadó taktika és 5 percel a vége előtt kiegyenlitek.Hosszabitás.105. percben kiugrana egy cseh,nincs mit tenni 16-os előtt felrugom,egy védő leküldve.Immár 9 emberrel az utolsó 15 percre.És a 115. percben egy beadás után Lauth fejes,2-1 ide.Már-már meggyujtom az örömtüzeket,amikor a csehek felnyomulnak a kapu elé,lecsorog egy beadás,én simán a cseh játékos mellé futok hogy szoritsam oldalra,lenyomom a szerelés gombot erre produkál egy hatalmas hasraesést,11-es.Persze belövik,11-esek,kiestem...
    Milyen vidám játék ez!
  • Breki33

meg kéne nézni miben különbözik
    sejtésem szerint mikor egy számra kettő van
  • Quaresma
    Breki ez nagyon kira! A téli időjárás nem teccik!
    Akkor 20 stadion van benne????? akkor tudták növelni a stadionok számát, nem?
  • Breki33
    képek

• Breki33
    Nah végre lejött a WeReal patch

Első benyomások röviden
    A mezek jók, frissek, de elég sok collarhibás, mondjuk ez javítható

A kezdőkép Raul-os sarokban a készítőkkel, aztán a főmenű aminek képét már belinkeltem számomra nehezen olvasható

A roster tartalmaz argentin, brazil csapatokat (Santos)
    A Wolfi féle roster talán jobbnak tűnik.

Tetszett: Vieri haja élethűbb a valóshoz hasonló viszont Baros meglepetésre süni.

A labda alapban bordó v piros Nike de választhatóak a labdák
    Gondolom ha az alap helyére berakom a mostani Nike-t akkor még lehet választani.
    Cipők szépek, bár talán a Hedge által készített Breki's kicsit jobb.

20 stadiont számoltam meg szép gyepekkel

Időjárásnál summer és winter van.
  • fhsasa
    de legalább nem nyomták fel
    remélem az adatbázis megmaradt :)
  • The Hedgehog

Srácok az FH szerverével kisebb gondok akadtak! Részleteket csak akkor tudok mondani ha megjött a rendszergazdi!

• Breki33
    nem megy az ftp pedig már csak három file kéne
  • Breki33
    nem szokásom megsértődni
    kiakadni szoktam meg dühös lenni

sztem nem voltam senkivel úgymond tapló
    ugye van ahol aki oldalakon keresztül segíteni próbál azt nem taplózzák le, hanem megköszönik, áh mindegy

sajnálom ha nem tetszik ahogy válaszolok
    sztem korrektul leírtam, arra igazából nincs időm, hogy szájbarágósan leírjam, hogy a file menupont 4 edik sorában lévő ponttal megnyitod .....

nem vagyok oktatócsomag másrészt ha ezzel foglalkoznék akkor nem jutna időm a nőkre P

Najo igazából kb 4-5 fórumot kell angolul olvasgatnom, hogy a legfrisebb letöltéseket patcheket megleljem tájékozott legyek az új dolgokban.
    Valakit ez nem érdekel engem speciel igen és a privát üzenetek e-mailek és egyebek alapján másokat is.

Kicsit úgy érzem sokan itt úgy érzik én valami szolgáltatás vagyok akinek kötelessége korrekten válaszolni.
    Sztem ajándék lónak ne nézd a fogát

Én nem kapok pénzt, hogy ezt csinálom, legföljebb a cikkeimért.

• Breki33
    sztem BL nem lesz benne
    esetleg hasonló

ajánlom a Wendetta-t esetleg a Wolf-ot
  • Rossi1
    Gondoltam, hogy meg fogsz sértődni. De olvasd el mit írtam a végén direkt ezért... "Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének ők is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi."
    2. A resize-ot nem én kérdeztem, egyébként abban igazad van, hogy ilyen ügyekben a szótárhoz kéne fordulni, az is igaz, hogy mind itt, mind a Fifahungary-n segítséget kértem tőled, de nézd meg a válaszaidat, ahelyett, hogy egyszer leírtad volna(dedósan) normálisan a lépéseket, vagy a megoldást, egyszavakban válaszoltál, aminek a felét abszolút nem értettem. Erről is írtam az előző "levelemben", hogy sokan nem értenek a géphez annyira, mint te.R-go dedósan célszerű válaszolni, mert úgy biztos megértik(én is). Aztán amit a számítógépről írtam azt nem negatívan értettem, hanem mint tényt, biztosan jobb vagy e téren nálam, szóval ezt nem értem miért vetted bántásnak. Lényegében ennyi, csak a félreértések végett. Ja, és a stílus...Részben igazad van, de én azt vallom, hogy ahogy feléd közelednek légy te is olyan a másikkal szemben és azért mert máshol taplók veled azért nem az ittenieket kéne "büntetned"(nem tudok jobb szót). Még1szer nem sértésnek szánom ezeket csak szólok, hogy én így látom. Csaó Rossi1! Ha esetleg én látom rosszul(mert lehet), akkor nyugodtan mondjátok meg.
  • fhsasa
    vszeg leállt a netkozpont és nem vették észre. reméljük csak ez..
  • balintka
    Hali! Nektek bejön a fifahungary.com? Nekem ezt írja ki:

Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /var/www2/www.netkozpont.hu/fifahungary/db/db.php on line 88
  • mohus
    egyetértek:)egy kis kitétellel...

a konzolos (nanáhogyjobb,mintapécés) változathoz én értek itt a legjobban

jöhet a flame...már úgyis uncsi ez a fórum, mivel csak havas pályákról meg reklámtáblákról szól:)

• DePreSsZYo
    Hali! Azt szeretném megkérdezni,hogy mit rakjak fel a játékhoz, hogy normális BL, legyen meg skinek?
    Nincs vmi ehez hasonló megapack?
  • Quaresma
    Itt egy kis videó, amin davids megcsinálja zidane cselét! Persze WE7I-ből:)!

>>>Videó<<<
  • Quaresma
    HEHE, az a duplázásod a te hibád, és az a bunda, enyém jogos:)))

valakinek megvan a WE REal Team patch? mert az kiszedhetné a jó dolgokat belőle és odaadhatná!
  • Breki33
    Esős pálya