• Breki33
    Najó akkor válaszolok

1. Semmi lehuroggás volt, viccesen megkérdeztem.
    Dejó neked legközelebb nem írok semmit.
    Azonkívul tudtam, hogy más sem szedte le egyrészt mert beszélek velük icq-n másrészt meg elég lassú, harmadrészt mert beírta volna.

2. Soha nem mondtam, hogy jobban értek a számítógéphez, de
    ha az bunkóság, hogy olyan kérdésekre, hogy "miaz a resize"(amihez csak egy szótár kéne), vagy ami előtte pár kérdéssel szerepelt nem válaszolok fél oldal terjedelemben legyen.
    Asszem pont te voltál az akit az fh-n is segítettem és ittis oldalakon keresztül ment a Breki segíts.

Az animalt gif készítést nem tanultam hanem elővettem a jó öreg google-t és beírtam "animal gif"
    Aztán elkezdtem fordítgatni programokat leszedni és próbálgatni.
    Könyörgöm Internet előtt ültök bármit meg lehet nézni.

3. Szerintem itt nem én szoktam a másiknak beszólogatni.
    Kva jó érzés amikor oldalakon keresztül kérdezgettek.
    Jön az icq-n hogy segits ebben meg ebbennembajhanemérszradefontoshamegnem akkor.........
    (Ezt inkább kipontozom)

4. A kiskirályságról:
    Ha kiskirály akarnék lenni már rég kértem volna a házigazdai jogokat, mint ahogy a Fifa-s fórumokon automatikusan megkaptam.
    Vagy kértem volna egy királylányt akkor enyim egyből a fele és még kellemes is P

Szeretnék egy olyan topic-ot ahol ugyanazokat a képeket beszólások nélkül berakhatnám amik más, pl külföldi fórumokban bentvannak és senkisem szólna be, hogy ezt miért kellett berakni.

Asszem a gifjeim is megpróbálom a lehető legkisebbre összenyomni és mint írtam a képeket is 60%-ra rakni.

Smart Exploreren csak egy gombnyomás a képek tíltása Internet Exploreren se bonyolultabb gondolom.

Azért meg kéne nézni én hány kérdésre kaptam itt választ és hány embernek válaszoltam esetleg segítettem én.
    Jó rendben nem kell a segítség ezentúl nem fogok.

5. Stílusról
    Lehet azse normális kiváncsi lennék te, hogy reagálnál pl az ilyenekre -most másik topicbol direkt-

-"mondjuk ha elmondanad,hogy konkretan te mejik programmal csinalod,de áá nem"
    -"Nézd meg az sg-n ott pont erről volt most szó"
    -"sg foooos "
    -"Miért szólod le az ország legnagyobb számítógépes lapjának fórumát?"
    -"akor beirhattal volna egy linket,hogy b**meg letezik a k**va sg,eridjél oda,és nézd meg"

Szval bocsi ha ilyenek után nem mindig irodalmi a stílusom
    Akik jobban ismernek és privin is sokat beszélgetünk szerintem tudják milyen vagyok, hogy szívesen segítek, patcheket csinálok stb.

De amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten
    Ez nem népszerűségi verseny.

A többiektől, bocsi a nekem címzett kérdésekre megpróbálok továbbra is válaszolni a magam bunkó kiskirályi stílusában.

Minden jót