5645
  • Breki33
    Az a WeRealPatchban van benne

Amúgy bundáztál mert nálam két 4999 -van :-)
  • Quaresma
    Thx! Nem is vettem észre! :))))) Talán a havas pályát is le lehet tölteni valahonnan?
  • Breki33
    GRATULÁLOK

öné a jubileumi hozzászólás P
  • Breki33
    Más is kétszer látja ugyanazt a képet?
  • Gabe18
    Na ez hiányzik az alapjátékból.A hóesés,meg a havas pálya.Talán ennyire havas nem kéne,mert ezen már lehet nem játszanák le a meccset...
    Remélem a WE8-ban már benne lesz.
  • Quaresma
    Köszi!

Ismerem!
  • Breki33
    Havas pálya

• Breki33
    Igen

innen
    meg

innen

Amúgy ezt ismered?

klikk
  • Breki33
    nyaaaaaaaaaaaaaaam
  • Breki33
    tudom mire céloztál
    erről elmondtam a véleményem

amúgy most átrakva 1024-be sem cseszi szét Termi képe
    a 60% pedig kb ugyanekkora
  • Quaresma
    Breki ezeket le is lehet tölteni? FCH oldalán nem találtam őket! elég szépek!
  • Quaresma
    Szerintem soha.....
  • Quaresma
    PES3 letöltések közöttvan! Neve: fájl neve: pointspatcher.zip
    Aszem a patchek között van!
  • pluhi
    Arra céloztam, hogy ha neked a 19 inches moncsin mondjuk 1600*1200-ban nem cseszi szét a forumot a kép, az nem azt jelenti, hogy máshol sem. Pl. 1024*768-ban már megjelenik a csúszka, és ez a legelterjedtebb felbontás valszeg.
  • fhsasa
    bocesz, kis off:
    Hedge mikor leszel msnen?
  • Breki33
    köszi

mi a program neve, vagy melyik szekcióban?

• Breki33
    Najó akkor válaszolok

1. Semmi lehuroggás volt, viccesen megkérdeztem.
    Dejó neked legközelebb nem írok semmit.
    Azonkívul tudtam, hogy más sem szedte le egyrészt mert beszélek velük icq-n másrészt meg elég lassú, harmadrészt mert beírta volna.

2. Soha nem mondtam, hogy jobban értek a számítógéphez, de
    ha az bunkóság, hogy olyan kérdésekre, hogy "miaz a resize"(amihez csak egy szótár kéne), vagy ami előtte pár kérdéssel szerepelt nem válaszolok fél oldal terjedelemben legyen.
    Asszem pont te voltál az akit az fh-n is segítettem és ittis oldalakon keresztül ment a Breki segíts.

Az animalt gif készítést nem tanultam hanem elővettem a jó öreg google-t és beírtam "animal gif"
    Aztán elkezdtem fordítgatni programokat leszedni és próbálgatni.
    Könyörgöm Internet előtt ültök bármit meg lehet nézni.

3. Szerintem itt nem én szoktam a másiknak beszólogatni.
    Kva jó érzés amikor oldalakon keresztül kérdezgettek.
    Jön az icq-n hogy segits ebben meg ebbennembajhanemérszradefontoshamegnem akkor.........
    (Ezt inkább kipontozom)

4. A kiskirályságról:
    Ha kiskirály akarnék lenni már rég kértem volna a házigazdai jogokat, mint ahogy a Fifa-s fórumokon automatikusan megkaptam.
    Vagy kértem volna egy királylányt akkor enyim egyből a fele és még kellemes is P

Szeretnék egy olyan topic-ot ahol ugyanazokat a képeket beszólások nélkül berakhatnám amik más, pl külföldi fórumokban bentvannak és senkisem szólna be, hogy ezt miért kellett berakni.

Asszem a gifjeim is megpróbálom a lehető legkisebbre összenyomni és mint írtam a képeket is 60%-ra rakni.

Smart Exploreren csak egy gombnyomás a képek tíltása Internet Exploreren se bonyolultabb gondolom.

Azért meg kéne nézni én hány kérdésre kaptam itt választ és hány embernek válaszoltam esetleg segítettem én.
    Jó rendben nem kell a segítség ezentúl nem fogok.

5. Stílusról
    Lehet azse normális kiváncsi lennék te, hogy reagálnál pl az ilyenekre -most másik topicbol direkt-

-"mondjuk ha elmondanad,hogy konkretan te mejik programmal csinalod,de áá nem"
    -"Nézd meg az sg-n ott pont erről volt most szó"
    -"sg foooos "
    -"Miért szólod le az ország legnagyobb számítógépes lapjának fórumát?"
    -"akor beirhattal volna egy linket,hogy b**meg letezik a k**va sg,eridjél oda,és nézd meg"

Szval bocsi ha ilyenek után nem mindig irodalmi a stílusom
    Akik jobban ismernek és privin is sokat beszélgetünk szerintem tudják milyen vagyok, hogy szívesen segítek, patcheket csinálok stb.

De amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten
    Ez nem népszerűségi verseny.

A többiektől, bocsi a nekem címzett kérdésekre megpróbálok továbbra is válaszolni a magam bunkó kiskirályi stílusában.

Minden jót
  • Quaresma
    Egy title Menü kép a WE7I-hez!

Kicsit durva! Nesze neked Fifa:))))))
  • Quaresma
    Ha Brekitől kérdeztek valamit, akkor mindig rövid egyszavas válaszokat/ olvass vissza válaszokat kaptok, de azért sokat segít, sokat ért a dolgokhoz!

Tommy ott van az FH-n a program, ami felnyomja a pontjaidat egy kicsit....
  • Breki33
    Az kicsit hülyén nézne ki 19-es moncsin
  • Rossi1
    Breki!

Előre elnézést mindenkitől, tudom, hogy ez nem az a topic, ahol veszekedni kell, DE....
    Az előző kérdésemre visszatérve, én nem TŐLED kérdeztem, hogy milyen az új patch, hanem általánosságban tettem fel a kérdést, szóval nem értem miért kell rögtön lehurrognod az embert, akkor inkább ne írj semmit.
    Másodszor, ezt már rég le akartam neked írni...Én elhiszem, sőt tudom, hogy valószínűleg sokkal jobban értesz a számítógéphez, mint én, azt is elismerem, hogy biztos sokkal tájékozottabb és tapasztaltabb vagy e téren és a WE7-hez meg a FIFA-hoz is jobban értesz. Ezzel nem is akarok és nem is tudok vitatkozni. Csak azt nem értem miért vagy néha annyira bunkó, hogy az már fáj.Lehet, hogy nem veszed észre de a stílusod hagy néha kívánni valót maga után. Tudom, hogy száz helyre kell írnod és sokszor ugyanazt kérdezik, de akkor könyörgöm inkább ne írj semmmit, majd más válaszol helyetted. Gondolom te is megtanultad valahogy ezeket a dolgokat és gondolom téged sem küldtek el a búsba vagy néztek le(mert ezt szoktad),mert nem tudtál hirtelen semmit például az animált gif-ekről. De ez csak egy példa volt. Néha olyan érzése van az embernek, mintha kisajátítottad volna magadnak ezt a topic-ot és te lennél itt a kiskirály. Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének ők is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi. Rossi1
  • pluhi
    Ez attól függ, hogy mekkora felbontásban nézed az oldalt. Próbáld ki 800*600-ban.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    2004. júl. 06. 13:00 -2004. júl. 06. 18:37

a vége meg az icq-ra vonatkozott
    azt hiszem ez a múltkori ottani elég durva beszólásod után érthető volt.

Sztem hanyagoljuk egymást.
  • Petya777
    Persze, írtál 4 szót aztán lerendezted azzal, hogy erre mindenki rájött eddig magától ...
  • Petya777
    "PS2-n van Action Replay 2 kod pénzcsinálásra"

???
  • Breki33
    fel kéne fogni, hogy még senki se szedte le
    elég lassan jön

amúgy te csak ne dumálj veled egy napig szenvedtem csak a gif-ekkel
    beszólni meg ugyanazt kérdezni énis tudok
  • Petya777
    :))) Még szerencséd van, hogy nem az "olvass vissza" kezdetű szöveget kaptad. Amúgy én sem szedem le, míg vki, aki már megtette, nem ír egy bővebb véleményt róla.
  • Breki33
    pont azt mondtam, hogy nem túl széles a kép mert akkor megjelenne alul a csúszka

amúgy én mindig 60%-ra méretezek kivéve mikor linkelek
  • mohus
    a www.pesinsight.com oldalról indulva
    downloads-nál
    van egy olyan hogy option file editor...de ott csak WEN-t lehet adni pénzt nem

PS2-n van Action Replay 2 kod pénzcsinálásra
  • The Hedgehog
    Vagy MSNM-en megtalálsz az [email protected] -on! Az jobb lenne mert most szarozik az ICQ...

na take off! :)
  • Gabe18
    Kár hogy nem tudok neked átteleportálni pár pontot...
    Én most zártam az idényt 40000 pontal,plusz elvittek még 3 gyenge emberem.Bár aztán megvettem a Bayern-be Makaayt,Lizarazut,és Tottit,egyből alig maradt valami.Mindenesetre igy a köv. idényben tarolok,...vagy nem.
  • Terminátor14
    okéj, pill :) (új számom van, megkereslek)
  • The Hedgehog
    nekem most is jó! ICQ?!
  • Terminátor14
    hehe, köszi :)
    Egyébként, tudnánk vmikor (ma, vagy 1 hét múlva :-D ) beszélni? Fh-fórummal kapcs.?
  • The Hedgehog
    khm Brekusz azért nézz vissza, hogy nem csak Termi' nyom be túl széles képeket
  • Rossi1
    Köszi Breki a kimerítő választ, tőled többet nem is vártam... Remélem nem haragszol, hogy érdeklődöm a "fórumodban" mielőtt leszedek egy 500Mb-os patch-et.... Csak azért mertem feltennni a kérdést, mert most Wendetta-m van és minden be van lőve rajta, viszont ha jobb a Wereal, akkor leszedném és feltenném azt. Úgyhogy ha valaki tudna róla véleményt mondani, azt nagyon megköszönném. ELőre is köszi Rossi1
  • Breki33
    nm

amúgy 60%-ra kell általában nyomni, de az az elv, hogy addig jó amíg nem cseszi szét a fórumot.

És amíg alul nincs csúszka
  • Terminátor14
    egy picit nagy lett, sorry...legközelebb jobban összenyomom :)