• Rossi1
    Breki!

Előre elnézést mindenkitől, tudom, hogy ez nem az a topic, ahol veszekedni kell, DE....
    Az előző kérdésemre visszatérve, én nem TŐLED kérdeztem, hogy milyen az új patch, hanem általánosságban tettem fel a kérdést, szóval nem értem miért kell rögtön lehurrognod az embert, akkor inkább ne írj semmit.
    Másodszor, ezt már rég le akartam neked írni...Én elhiszem, sőt tudom, hogy valószínűleg sokkal jobban értesz a számítógéphez, mint én, azt is elismerem, hogy biztos sokkal tájékozottabb és tapasztaltabb vagy e téren és a WE7-hez meg a FIFA-hoz is jobban értesz. Ezzel nem is akarok és nem is tudok vitatkozni. Csak azt nem értem miért vagy néha annyira bunkó, hogy az már fáj.Lehet, hogy nem veszed észre de a stílusod hagy néha kívánni valót maga után. Tudom, hogy száz helyre kell írnod és sokszor ugyanazt kérdezik, de akkor könyörgöm inkább ne írj semmmit, majd más válaszol helyetted. Gondolom te is megtanultad valahogy ezeket a dolgokat és gondolom téged sem küldtek el a búsba vagy néztek le(mert ezt szoktad),mert nem tudtál hirtelen semmit például az animált gif-ekről. De ez csak egy példa volt. Néha olyan érzése van az embernek, mintha kisajátítottad volna magadnak ezt a topic-ot és te lennél itt a kiskirály. Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének ők is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi. Rossi1